Sujeta i ljubomora vlada estradom, borim se stalno sa tim: Teodora Džehverović javno podržala Milicu Pavlović

|

Ne prestaje da se priča o pesmi Provereno i koleginicama Milici Pavlović i Ani Nikolić. Svoj sud dala je i Teodora Džehvorović, koja je pričala o novom stanu, ali i LGBT populaciji.

“Podržavam LGBT populaciju, to svi znaju. Čujem strejt devojke da kažu: “Teodora, zbog tebe bih postala lezbijka”… (smeh) Ja za sada volim muškarce, mnogo volim žensku lepotu, ona je nešto nestvarno, mnogo više pratim žensku populaciju, ženske influenserke. Samo me nijedna nije privukla dosad na taj način”, priča Teodora.

Nakon toga prokomentarisala je situaciju Milice Pavlović.

“Useljenje u stan ide postepeno, malo po malo. Trudim se da napravim balans, krenuli smo od kuhinje… (smeh) O tom potom. Moj stan nema 100 kvadrata, koliko se pisalo i pričalo. A što se tiče Ane Nikolić i Milice Pavlović… Znate kako, ja najviše u životu ne volim nepravdu. Ne podržavam nešto što nije korektno. Ostalo zaista nije potrebno da se kaže. Ne znam kako bih reagovala da mi se desi to što se desilo Milici, da osetim to na sopstvenoj koži… Sujeta i ljubomora je veoma prisutna, na estradi je ima mnogo, ja se recimo borim sa tim, i to vrlo hrabro”.

Izvor: Blic.rs