Šokantan preokret: Dečko Sabalenke nije preminuo prirodnom smrću? – Oglasila se tamošnja policija

|

Kao bomba je odjeknula vest da je preminuo partner Arine Sabalenke, nekadašnji hokejaš, Konstantin Kolcov. Mislilo se da je uzrok smrti poznat i da se radi o tromboemboliji pluća, ali kako stvari sada stoje, to nije tačno.

Naime, kako pišu beloruski mediji, Kolcov je izvršio samoubistvo tako što je skočio sa balkona:

“Prema uviđaju, u ponedeljak 18. marta, oko 12.39 policija Harbora i Vatrogaske spasilačke službe krenuli su ka bolnici, kako bi zbrinuli čoveka koji je skočio sa balkona. Nisu pronađene nikakve sumnjive okolnosti”, rekao je portparol policije beloruskim medijima.

Podsetimo, prema prvim nezvaničnim informacijama koje su preneli beloruski mediji, Kolcov je preminuo od tromboembolije pluća.

“Sa dubokom tugom vas obaveštavamo da je preminuo trener Salavata Julajeva Konstantin Kolcov. Bio je jaka i vesela osoba, voleli su ga i poštovali igrači, kolege, navijači. Zauvek je ispisao istoriju našeg kluba. Koltsov je osvojio prvenstvo Rusije i Gagarin kup u sastavu Salavata Julajeva i odlično je odradio posao u stručnom štabu tima. Hokejaški klub Salavat Julajev izražava saučešće porodici i prijateljima”, stajalo je u Telegram objavi beloruskog hokejaškog kluba koji je prvi potvrdio tragične vesti o treneru i nekadašnjem hokejašu.

Kakva je zapravo istina, ostaje nam da saznamo u narednim danima.

Izvor: sport.alo.rs