Sloba Radanović kreće u novi biznis: Uložio 300.000 evra – Nadgleda radove, a često i pomaže majstorima

|

Pevač Slobodan Radanović Sloba rešio je da zarađeni novac od pevanja uloži u biznis u ugostiteljstvu. Naime, pevaču je upravo menadžer predložio da otvore kafić na dobroj lokaciji i da sve rade pola-pola. Slobi se dopala ta ideja budući da je Leka godinama u ugostiteljstvu.

“Sloba je definitivno jedan od pevača mlađe generacije koji mnogo radi, ali i zarađuje. Nakon što se skućio i rešio stambeno pitanje, odlučio je i da zarađeni novac uloži u privatni biznis. Dugo je razmišljao šta da radi, imao je nekoliko opcija u glavi, ali mu je Leka predložio da zajedno otvore kafić i ta ideja mu se baš svidela, pa je brzo pristao”, započeo je izvor.

“Radovi na Ada Huji su u toku i sve ide kako treba, a pevač je već uložio oko 300.000 evra”, otkriva izvor i dodaje da se pevač odlučio na saradnju sa menadžerom jer ga poznaje godinama i vole se kao braća, te da je zbog toga ušao u posao s njim.

Majstori koji trenutno rade na lokalu za Slobu imaju samo reči hvale.

“Sloba je dobar momak i veoma normalan i prizeman, za razliku od nekih kod kojih smo radili. Često dolazi ovde da nas poseti, nadgleda radove. Jedan dan je čak uskočio da nam pomogne da prebacimo građu zbog kiše. Eto, to vam sve govori kakav je to momak”, ispričao je jedan od majstora.

Izvor: telegraf.rs