Seka objavila radosne vesti o trećem detetu: Otkrila kada planira vantelesnu oplodnju – Želim petoro dece

|

Pevačica Seka Aleksić se duže vreme borila za potomstvo. Njen trud i molitva su uslišeni, te danas ima dva sina, Jovana i Jakova, a nije tajna i da priželjkuje treće dete. Kako je rekla, ona bi volela da ode i dalje od toga, te da ih ima petoro, ali, budući da je sve u Božijim rukama, kao prava hrišćanka, biće zadovoljna onim što joj Gospod podari.

“Sve neke greške koje napravimo kao roditelji kod prvog deteta, ispravljamo kod drugog, trećeg, četvrtog i petog. Nadam se da će da bude i petog. Nadam se, ja želim. U septembru opet planiram vantelesnu oplodnju. Šta god bude neka Bog da samo zdravlje”, rekla je u intervjuu pevačica i osvrnula se na majčinstvo koje je do sada iskusila. Porodica je Seki Aleksić oduvek bila na prvom mestu.

“Zamislite da rodim blizance. Koliko god da Bog da ja sam zadovoljna. Mada i da ne bude više, ja sam srećna i zadovoljna. Ostvarila sam se kao majka ono što sam dugo želela”, izjavila je Seka.

Svi su oduševljeni Sekinom i Veljkovom odlukom da prošire porodicu, te samo ostaje da im poželimo sreću septembra, kada planiraju vantelesnu oplodnju. U jednom od intervjua Seka je izrazila želju da nakon dva sina dobije devojčicu, ali biće zadovoljna kako god da bude.

Izvor: story.rs