Seka je ovo krila od svih: Otkriveno zašto se Veljko iselio iz vile u Staroj Pazovi – Sve se glasnije priča o njihovom razvodu

|

Sve su glasnije priče da je razvod Seke Aleksić sve izvesniji. Sve je počelo nakon jednog posta na Twitteru gde se navodno tvrdi da folk pevačica i njen izabranik glume sreću.

Da je samo ta informacija uzburkala javnost i Sekine fanove bilo bi još i dobro. Međutim, osim toga, nažalost medijima se, a zahvaljujući pomenutoj objavi, proširilo verovanje da Veljko sa kojim pevačica ima sinove Jakova i Jovana, zapravo ima još jednu ženu i dete sa njom, a reč je navodno o njihovoj dadilji.

Čim su krenule glasine, pevačica se oglasila i sve oštro demantovala uz poruku da se u svetinju ne dira i zamolila sve da ne pišu laži. Naravno, mediji kao mediji nastavili su da čačkaju, i došli do podatka da se baš u tom periodu Veljko iselio iz vile koju su zajedno svojevremeno podigli na imanju u Staroj Pazovi.

Međutim, on se nije iselio sam, kako Paparazzo piše i veruje, već sa suprugom i njihovim sinovima jer se kuća već neko vreme renovira. Seka potpuno menja unutrašnjost svog doma.

Podsećanja radi, balkanska zvezda poseduje dvospratnicu, koju krasi ogroman dnevni boravak, trpezarija i kuhinja kakva se viđa samo na TV ekranima. Na spratu su spavaće sobe i kupatila, ali i garderober pevačice koji je veličine garsonjere. Šta je to što ona dorađuje svi se pitaju, ali se i ne brinu jer veruju da će Seka i to podeliti sa svojim pratiocima kojih na društvenim mrežama ima preko 2 miliona.

Izvor: story.rs