Scena koja je rasplakala Srbiju: Mihina udovica objavila fotografiju – “Naša unuka ima taj Sinišin ljutiti pogled” (FOTO)

|

Danas se igrala utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine u čast slavnog fudbalera Siniše Mihajlovića, koji nas je napustio 16. decembra 2022. godine nakon duge borbe.

Današnjoj utakmici prisustvovaali su i članovi porodice preminulog fudbalera, a nekoliko sati pre početka meča, na Instagramu se oglasila Arijana Mihajlović, koja je objavila fotografiju sa unukom Violante, uz opis:

– A onda konačno ona, ona koja ima taj Sinišin ljutiti pogled – stoji u opisu ove divne fotografije.

I zaista, neverovatno koliko u ovom mladom biću postoji nešto Mihino.

Arijana je zatim objavila i sliku sa stadiona gde je na tribinama ćirilicom bilo ispisano prezime legendarnog fudbalera.

“Hvala”, napisala je Arijana u opisu objave, ispod koje su se našli komentari: “Heroj našeg detinjstva”, “Pamtimo te Siniša”, “Legende ne umiru”, “Veliki čovek, naš Siniša”, “Srbija voli Sinišu”, i dr.

Mihajlović je igrao za Zvezdu od 1990. do 1992. godine, nakon čega je otišao u Romu, a karijeru je potom gradio i u Sampdoriji, Laciju i Interu. On je pre Zvezde osvojio titulu prvaka Jugoslavije i sa Vojvodinom, pa današnji meč ima dodatnu simboličku težinu.

Na stadion su danas prisutni i sinovi Siniše Mihajlovića – Dušan i Nikolas, koji su od Zvezde i Vojvodine dobili dresove sa brojevima 8 i 11, po kojima je njihov tata bio prepoznatljiv.

Izvor: stil.kurir.rs