Šavija u tužilaštvu ispričala sve detalje kobne noći: Karić je prebio zbog banalne stvari – Nikakvog konflikta nije bilo ranije

|

Nataša Šavija danas je u pratnji svoje majke stigla u Osnovno tužilaštvo u Rumi u kom je saslušana kao oštećena u istrazi koja se vodi protiv Stefana Karića. Starleta je u tužilaštvu ispričala šta se desilo sporne večeri.

Kako je izjavila nakon što je izašla iz tužilaštva, Stefanu je zasmetao njen duboki šlic na haljini, i nikakvog konflikta od ranije nije bilo između njih dvoje.

“Nemam bolove trenutno. Oko mi je povređeno, čeka me još jedna operacija. Da bi bilo funkcionalno oko, trebaće i plastična operacija”, kazala je Šavija po izlasku iz tužilaštva i dodala:

“Bio je tako težak prelom da nije moglo da se uradi sa jednom operacijom. Posle mesec dana, oko mi je još modro i spušten kapak. Nadam se da ću biti bolje i da ću psihički biti bolje”, poručila je Šavija, kojoj su najveća podrška roditelji.

“Karić je za doživotnu. Nemam reči. Ako ne bude optužen, ja ću ovim da se bavim doživotno. Da neko tako nešto uradi, da mi ovako slomi jagodičnu kost”, poručila je Nataša, koja se pita ko je to Stefan Karić da njoj presudi.

“Ako sam loš čovek, meni će Bog da presudi”, dodala je Šavija.

Nataša Šavija iskoristila je priliku i da naglasi da je Osman Karić, otac Stefana Karića, nije zvao nijednom, i veoma loše reaguje na njegove izjave u medijima.

Izvor: kurir.rs