9 godina posle venčanja otvorili svadbeni poklon od tetke: Ono što su našli u koverti preokrenulo im je živote (FOTO)

|

Nesvakidašnja priča jednog bračnog para postala je hit na internetu, a svadbeni poklon od tetke prava atrakcija. Nema braka ili veze u kojoj povremeno ne dođe do svađe, ali neobična priča jednog para koji je dobio poklon za spasavanje braka i nije ga otvorio devet godina zaintrigirala je mnoge korisnike interneta.

Kejti i Brandon Gan iz Mičigena venčali su se u septembru 2007. godine, a kao svadbeni poklon od Kejtine tetke dobili su kovertu za koju im je darodavac naglasio da je ne otvaraju odmah, jer je u njoj “ključ za spas njihovog braka”.

Tetka im je dala precizna uputstva kada i kako mogu da otvore svadbeni poklon i istakla da koverat ne otvaraju do prve ozbiljne svađe. Mladenci su kovertu odložili na policu i zaboravili je, a na pamet im je pala nakon punih devet godina braka.

Kako kažu, za vreme braka posvađali su se mnogo puta, ali im ni u tim situacijama nisu im padale na pamet tetkine reči, niti njen poklon.

Kejti je u Fejsbuk grupi “Love What Matters” objasnila:

“Setila sam se dana venčanja, pa sam razmišljala o tome koji mi je poklon bio posebno drag i značajan. Tako sam se setila tetkine koverte koja je bila neotvorena na polici svih tih godina”, piše Kejti.

Ona i suprug su, kako je rekla, mislili da je u koverti običan ključ koji simbolično spasava brak. Tek kada se Kejti setila tog poklona, par je otvorio kovertu i u njoj našao dve poruke.

“Kejti, idi po picu, škampe ili nešto drugo što oboje volite. Tetka Alison”, pisalo je na papiriću naslovljenom na Kejti.

U poruci koja je bila upućena njenom suprugu Brendonu bilo je napisano:

“Brendone, idi po cveće i flašu vina. Tetka Alison”.

Kejti je navela da i pored toga što je godinama ta koverta stajala na polici i skupljala prašinu neotvorena, ovaj par je naučila toleranciji, razumevanju, kompromisima i strpljenju. Ona je dodala da je shvatila da ono što je potrebno za održavanje snažnog i zdravog braka nikada nije ni bilo u tom poklonu, odonosno koverti, već u njima samima.

Izvor: espreso.co.rs