Retko ko može da se pohvali ovim: Milan Vasić objavio scenu sa porodične proslave – Čestitke se samo ređaju

|

Glumac Milan Vasić vrlo je ponosan na svoje poreklo i ognjište na Kosmetu, što ističe u svakom javnom obraćanju. Glumac je imao najlepši povod da pokaže roditelje na društvenim mrežama – Vasići slave godišnjicu braka.

Olivera i Ljubomir Vasić danas slave neverovatnih 49 godina braka, što retko ko u današnje vreme doživi. Njihov ponosni sin pohvalio se svojim roditeljima na Instagram storiju, i zabeležio scenu proslave iz restorana.

“49 godina braka. Moji roditelji, moj ponos. Neka vam je sa srećom, Vasići”, kratko je napisao Milan pored slike roditelja.

Glumac skoro svake godine obeleži njihovu godišnjicu braka na društvenim mrežama, a često objavljuje i zajedničke fotografije kada ode roditeljima u posetu.

Iako već dugo živi u prestonici, jedino kuću u Ropotovu smatra svojim domom. Kad god mu obaveze dozvole, on ode kod svojih i pomaže im oko imanja. Roditelji Milana Vasića nikada nisu poželeli da odu sa Kosova iako su imali mnogo prilike za to. Ljubav prema ognjištu preneli su i na sina, koji na okupljanjima sa prijateljima voli da zapeva kosovske pesme.

Izvor: hellomagazin.rs