Prijatelji Volšovih više neće da ćute: Otkrili šta se dešavalo tri dana pre Aninog nestanka

|

U vezi sa slučajem nestanka Beograđanke Ane Volš svakodnevno isplivavaju nove informacije od ljudi koji su bili u kontaktu sa porodicom. Dvoje bivših stanara Volšovih odlučili su da progovore za NBC10 Boston i otkriju šta se dešavalo samo tri dana pre Aninog nestanka.

Mandi i Majk Silva i dalje žive u stanu Revere koji su Volševi požurili da rasprodaju samo nekoliko dana pre nego što je Ana nestala. U ekskluzivnom intervjuu za NBC10 Boston u petak, rekli su da ih još uvek progone neka od poslednjih sećanja na par zajedno.

“Osvrnete se na ta sećanja i pitate se, zar nisam čitala između redova? Da li sam nešto propustila sve ovo vreme”, pita se u neverici Mandi Silva.

Silva je rekla da su bili šokirani kada su čuli o Brajanovoj navodnoj istoriji pretraživanja na internetu. Silvas je rekao da im je poslao poruku da im poželi srećnu Novu godinu.

“Nije mi odgovorio kada sam mu poslao. Posle toga je samo utihnulo”, rekao je Majk Silva.

Silva se prisetio da su takođe komunicirali sa Brajanom i Anom Volš 27. decembra, kada su tužioci rekli da je Brajan tražio najbolju državu za muškarca da bi se razveo.

“Izgledao je sasvim normalno. Zaista se zapitaš kao vau, vi ste dve različite osobe”, rekla je Mandi Silva.

Izvor: espreso.co.rs