Prijatelj raskrinkao Marka Osmakčića: “Hvalio se luks nekretninom u Švajcarskoj a živi u trošnoj kući koja liči na štalu”

|

Bivši učesnik Zadruge, Marko Osmakčić se, nakon sramnog napuštanja bele kuće, polovinom juna na društvenim mrežama pohvalio navodno novom luksuznom kućom koju gradi u Švajcarskoj.

“Nova kuća! Moj dom, Švajcarska”, napisao je tada Marko, a na osnovu video snimka, mnogi su komentarisali da su kuća, dvorište i pogled božanstveni, ali su se i zapitali, otkud Marku toliki novac, s obzirom da je dužan da Pinku plati veliku odštetu zbog načina na koji je izašao iz rijalitija.

Ipak, kako “Kurir” prenosi, kadrovi koje je uslikao zapravo nisu iz njegove kuće, a kako se navodi porodica bivšeg zadrugara navodno je u dugovima do guše i to ponajviše zbog kazne od 50.000 evra koju je sramnim ponašanjem “zaradio” u Zadruzi.

“Svi mi koji poznajemo Marka ovde u Švajcarskoj, znamo da on laže gde stigne. Ona kuća koju je slikao nije uopšte njegova. On onakvu kuću ne da ne može sebi da priušti, nego o njoj može samo da sanja. Istina je da njegov otac Franjo i on žive u jednoj staroj kući na periferiji jednog malog mesta. To je daleko skromnije od onoga što on pokušava da prikaže u javnosti. Oni žive u jednoj staroj, trošnoj kući koja se vodi na Franja. To se može videti i na osnovu prezimena na poštanskom sandučetu”, rekao je Markov prijatelj za pomenuti portal i dodao:

“Njegova prava kuća iskreno liči na štalu, kada se gleda s prednje strane. Kirije u Švajcarskoj su skupe, čudi me i da su za toliko uspeli da uštede. Ova kazna iz Zadruge će ih tek dokusuriti”, ispričao je izvor pomenutog lista.

Izvor: mondo.rs