Postala je majka i potpuno nestala iz javnosti: Evo kako danas izgleda teniserka Jelena Janković (FOTO)

|

Poznata srpska teniserka Jelena Janković je 2021. godine na svet donela ćerkicu Unu koja je plod ljubavi između nje i Branka Baraća, koji je inače internista-reumotologa na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Ovaj par je od početka krio svoju privatnost od očiju javnosti, pa i ne iznenađuje to što se ne pojavljuje toliko često u medijima. Otkako je postala majka, nekada najbolja teniserka sveta Jelena Janković potpuno se povukla iz javnosti.

Ne oglašava se u medijima i nije aktivna na društvenim mrežama, ne prisustvuje javnim događajima… Ona se maksimalno posvetila svojoj ćerkici Uni. Po svemu sudeći, reklo bi se da je društveni život stavila u drugi plan i potpuno se posvetila majčinstvu koje joj je kako kaže život potpuno preokrenulo, ali ona uživa u svemu što joj je takva promena donela.

“Život mi se potpuno promenio, jurim za detetom, više ja nisam prioritet, niti moje obaveze, nego dete. Tako je sada. Sve se zasniva na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu. Trudim se da budem dobra majka,koja je posvećena, jer mi je onasada najbitnija”, rekla je u jednom intervjuu Jelena.

Javnost je dugo nije videla, pa je slika koja se pojavila na Instagram profilu jedne mlade teniserke privukla veliku pažnju.

U društvu slavne sportistkinje, devojčica je ponosno pozirala na dodeli medalja u Mantovi, a to je bila i jedinstvena prilika da saznamo u kojoj meri se izgled Jelene Janković promenio nakon dužeg perioda od njenog poslednjeg pojavljivanja.

U ležernoj kombinaciji, kariranim pantalonama i crvenoj rolci veoma dobro raspoložena Jelena je blistala sa širokim osmehom na licu, te su mnogi komentarisali da odlično izgleda te da joj uloga majke i te kako prija.

Izvor: kurir.rs