Porodica iz Srbije doživela pakao u Grčkoj: Jedna greška koštala ih 800 evra – “Sve je bilo zaključano, spavali smo”

|

Jedna porodica iz Srbije ostala je tokom boravka u Grčkoj, tačnije u Nikitiju, bez pozamašne količine novca i to na nečuven način – tokom noći, dok su spavali u apartmanu koji je navodno bio zaključan. Na društvenim mrežama oglasila se žena koja je opljačkana i otkrila kako su lopovi uspeli da uđu.

Jedna srpkinja je ranije napisala unutar objave na Fejsbuk grupi Grčka info, da se sve dogodilo prethodne noći oko pola četiri ujutru preko terase i tom prilikom su lopovi odneli 800 evra. Žena koja kaže da je opljačkana objavila je detalje pljačke.

– Za vas koji se pitate kako znamo da je lopov ušao u 3:20 časova jutros, pošto je to najvažnije, evo objašnjenja: Klizna vrata od terase su sa senzorom, senzor je zabeležio otvaranje vrata u 3:20 časova noćas. Pretpostavka je da nismo dobro zatvorili vrata, nažalost. Bili smo svi po sobama i spavali smo. Prizemlje sa dvorištem je u pitanju bilo, ušao je u dnevni boravak. Mi smo opljačkani, prijatelji koji su bili sa nama u smeštaju su objavili – napisala je ona na grupi Grčka info.

Naravno komentari su se nanizali, a u moru komentara u kojima su članovi davali savete kako se zaštititi od lopova, komentar jedne od članica se naročito nametnuo kao viralan.

– Iskreno da vam kažem, u takvim slučajevima držim torbicu ispod jastuka. Bili smo jedne godine na Samosu, i soba je bila smeštena u prizemlju. Noću je bilo jako vruće, ali smo morali iz sigurnosnih razloga držati vrata od terase zatvorena – rekla je ona.

Izvor: kurir.rs