Porodica Đoković danas ima veliki razlog za slavlje: Novak se oglasio porukom koja topi srca (FOTO)

|

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković, danas slavi rođendan. Ona danas puni 36 godina, a na važan datum za njihovu porodicu oglasio se srpski teniser koji je na društvenim mrežama ostavio poruku koja je mnoge oduševila.

“Srećan rođendan srcu naše porodice! Volimo te”, kratka je, ali vrlo emotivna rečenica kojom je Novak Đoković uz nekoliko zajedničkih fotografija čestitao rođendan svojoj supruzi.

Novakova objava je oduševila njegove pratioce i za kratko vreme skupila veliki broj lajkova, komentara i čestitki.

Jelena se nešto ranije oglasila na svom profilu povodom njenog posebnog dana. Uz fotografiju pored bazena, male ode životu, dodala je nekoliko stihova poznate hrvatske i jugoslovenske književnice:

“Ništa ne trebaš činiti, naprotiv, trebaš toliko toga ne činiti. To je tvoj najvažniji posao, tvoja najdinamičnija akcija: ne činiti toliko toga što činiš. Tolike reči koje si izgovarala, čuće se kad zašutiš. Zaustavi korak, zaustavi misao o koraku; zaustavi kretanje, zaustavi želju za kretanjem. I u tišini te zaustavljenosti postani svjesna kako jako, kako odasvud putevi mijenjaju smer – više ne vode od tebe, već k tebi”, podelila je Jelena stihove sa pratiocima.

Izvor: alo.rs