Ceca renovira vilu na Kipru: Imaće spa centar, bazen i saunu – Zbog jednog detalja Kipar će posećivati češće

|

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović navodno renovira velelepnu kuću u Aja Napi i pravi spa-centar za sebe i svoje goste. Na poslednjem spratu vile biće smešteni manji bazen, dva džakuzija i soba za masažu, piše Informer.

Svetlana Ceca Ražnatović navodno je uložila ogroman novac kako bi njena vila od 400 metara kvadratnih prštala od luksuza.

“Ceca već ima projekat za renoviranje kuće. Planira da je potpuno promeni, do najsitnijih detalja. Podići će treći sprat, na kom će napraviti spa-centar! Ugradiće džakuzi, iz kog će imati direktan pogled na more, kao i saunu. Tražila je da joj se napravi i posebna soba za masažu”, priča izvor gore pomenutog lista.

U prizemlju će biti ogroman dnevni boravak sa kaminom, pošto Ceca želi da kuću posećuje i zimi, a ne samo tokom leta, kao do sada. Na spratu će svaka spavaća soba posle renoviranja imati svoje kupatilo. U vilu će biti ugrađen i lift, pomoću kog će Ceca moći lakše da se kreće po spratovima”, otkriva izvor.

Ceca je za renoviranje vile na Kipru angažovala navodno firmu svoje kume i koleginice Viki Miljković. Njih dve su zajedno osmislile ceo projekat, a u svemu im je pomogla i Cecina sestra Lidija Ocokoljić.

Izvor: informer.rs