Najpopularniji voditelj se povukao iz javnosti, a sada se oglasio i poslao moćnu poruku: “Ponosim se što sam bio đubretar…”

|

Dejan Stanković Kralj, voditelj i nekadašnji rijaliti učesnik, poslednjih godina povukao se iz javnosti, a jedna objava na njegovom fejsbuk profilu privukla je veoma veliku pažnju.

Dejan je, pre dve godine, objavio fotografiju na kojoj se vidi kako radi kao đubretar.

Uz sliku je podelio i komentar koji je takođe privukao mnogo pažnje.

– Od voditelja jedne od najgledanijih emisija do đubretara, život je čudo, zato ga i volim. Ulice koje ja očistim blistaju – napisao je kontroverzni voditelj.

Kako je ova vest podigla veliku prašinu u javnosti, Dejan se ponovo oglasio na svom Fejbuk profilu.

– Ja nikada nisam krio da sam jedno vreme čistio ulice i klozete, to sam radio časno i pošteno. Ponosim se što sam bio đubretar, kako prenose portali, takođe sam bio i klozetar, to su časna zanimanja i ja ih se ne stidim . Ulice i klozeti koje sam ja čistio blistali su od čistoće. Ali od đubretara preko klozetara, danas sam postao borac za evropska i ljudska prava u Briselu pri EU i UN. Na postignutim rezultatima čestitali su mi mnogi evropski i svetski zvaničnici ali to našim medijima nije važno, za njih sam i dalje samo đubretar te ih molim da mi pored titule đubretara, dodele i titulu klozetara, pošto sam takođe čistio WC-e i toga se ne stidim, kad već ne žele da prenesu čime se trenutno bavim i kakve sam uspehe postigao u inostranstvu.

Izvor: pulsonline.rs