Pejović završio u bolnici nakon Prijinog koncerta: Ispoštovao kumu, pa ga sve sustiglo – “Hteli su da me ostave da ležim”

|

Aco Pejović gostovao je na prvom koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu, a sad je otkrio šta se dešavalo tog dana. Pojavljivanje kumova na bini proteklo je vrlo emotivno, a Prijovićka je otkrila da je pevač iako bolestan, ipak ispoštovao i došao da joj se pridruži na sceni.

“Iako si bolestan došao si da me ispoštuješ. To ti nikada neću zaboraviti. Hvala ti”, rekla je pevačica, a Aco je na to odgovorio: “Hvala tebi što postojiš.” Međutim, pevaču je sve nakon nastupa “došlo na naplatu”.

“Moram da vam priznam da sam pre četiri, pet dana bio mnogo loše. To se osetilo kod moje kume na koncertu u Zagrebu. Bio sam u Americi sedam dana, pevalo se dan za danom, što je, onako, malo bezveze bilo dogovoreno. Ne krivim menadžera, ali je, prosto tako ispalo. Onda sam posle toga svuda išao, kod kume mi je baš teško bilo da se popnem na scenu. Jedva sam izdržao te tri pesme kao gost, posle sam završio u bolnici”, izjavio je Aco Pejović.

“Bio sam na infuzijama, hteli su da me ostave. Stigao me je umor bio, naprosto. Sutradan sam imao koncert u Rijeci, posle četvrte pesme sam hteo da prekinem. Morao sam posle koncerta dobro da se odmorim”, objasnio je pevač.

Izvor: mondo.rs