Ovo je žena predstavnika Hrvatske na Eurosongu: Za 8. mart joj je kupio nešto što nijedan suprug ne bi

|

Članovi muzičke grupe Let 3, koja će ove godine predstavljati Hrvatsku na Evroviziji, vode i ekscentrične živote, mada o njima retko govore u javnosti.

Damir Martinović Mrle, frontmen ove grupe, u javnosti često nosi ekscentrične kostime i sa svojim kolegama iz benda nastupima skreće pažnju, a oženjen je Ivankom Mazurkijević, s kojom ima ćerku Evu.

– Sve nesuglasice između mene i Mrleta nastaju kao posledica svakodnevnog života. Ne treba zaboraviti da smo se mi našli u zreloj fazi života. Ja sam bila stara cura, a on stari momak, što je strava kad su u pitanju kućne obaveze. Svako je imao svoj ritual i trebalo nam je neko vreme da se uskladimo. Radni dan Mrle provodi za kompjutorom, a ja s bežnicom i mikrofonom. Najčešće smo razapeti između dve lokacije. Jedna je njegova Rijeka, a druga moje Turopolje – rekla je jednom prilikom Ivanka.

Sam Mrle zaprepastio je javnost kada je pre dve godine na svom Intagram profilu snimio video, u kom je predstavio “idealan poklon” za 8. mart. U pitanju je bio sapun sa njegovim likom, kojim bi, kako je naveo, žene trebalo da peru svoje int.mne delove tela.

Izvor: kurir.rs