Dnevni horoskop za 13. februar 2023. Ribama se ostvaruje želja, Škorpije u svom zanosu

|

Ovan

Ljubav: Primećujete da partner ima neke tajne planove, što dodatno utiče na Vašu nervozu ili na emotivnu nesigurnost. Posao: Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima oko raspodele poslovnih obaveza. Nema razloga za brzopletost. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Bik

Ljubav: Ukoliko Vas muče ljubavne dileme, razmislite šta je pravi povod za Vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati partnera. Posao: Sve se nalazi u Vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima uspešnog poslovanja. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Blizanci

Ljubav: Važno je da se osećate prijatno u krugu porodice. Osećaj poverenja ili bliskosti u Vama budi neku skrivenu snagu. Posao: Mnoge stvari na poslovnoj sceni izgledaju drugačije nego što ih predstavlja neko od saradnika. Zdravlje: Prijaće Vam neka lakša dijeta, izbegavajte nezdravu hranu.

Rak

Ljubav: Imate priliku da osvojite nečiju naklonost. Objasnite voljenoj osobi da Vas vezuju iste emotivne potrebe. Posao: Nalazite se u dobroj formi i delujete vrlo pozitivno na svoju okolinu. Važno je da reagujete u pravom trenutku. Zdravlje: Predstavite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Lav

Ljubav: Očekujete više od onog što partner može ili želi da Vam pruži. Neko od Vas dvoje preteruje ili koristi pogrešne izgovore. Posao: Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite naćin ili sredstvo koje će Vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Zdravlje: Nema potrebe da se suviše zamarate, prijaće Vam relaksacija.

Devica

Ljubav: U ljubavnom odnosu, zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni Vaša očekivanja. Budite kategorični. Posao: Stalo Vam je da potvrdite svoje sposobnosti pred saradnicima, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. Zdravlje: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Vaga

Ljubav: Nema razloga da strogo oćenjujete nečije ponašanje, uostalom i sami pravite različite greške. Ne budite sitničavi. Posao: Važno je da ispoštujete osnovna pravila. Svako treba da odradi svoj deo posla na najbolji način i bez preteranog eksponiranja. Zdravlje: Izbegavajte loše navike ili nezdravu ishranu.

Škorpija

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Posao: Pogađa Vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Dovoljno ste umešni da prevaziđete iznenadne komplikacije. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Strelac

Ljubav: Delujete uznemireno pri pomisli da Vas neko emotivno zapostavlja. Kolo sreće se okreće, budite strpljiviji. Posao: Nečiji odgovori mogu da se tumače na različite načine, ali Vi imate loš predosećaj i strahujete od mogućeg neuspeha. Zdravlje: Razmislite o boljoj zdravstvenoj preventivi.

Jarac

Ljubav: Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja Vaš »san o velikoj sreći«, ali najavljuje novo iskustvo u emotivnom životu. Posao: Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Vodolija

Ljubav: Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način, morate imati dobru volju i određene manire u susretu sa dragom osobom. Posao: Sačuvajte optimističko raspoloženje, važno je da pratite poslovni trend koji Vam omogućava širu afirmaciju među saradnicima. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na okolinu.

Ribe

Ljubav: Ulepšajte svoje raspoloženje uz osobu koja odgovora Vašem ukusu i senzibilitetu. Želje se ostvaruju u zajedničkom ritmu. Posao: Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Saradnja je nužna, ali ne po svaku cenu. Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.