Ovo je suprug Tijane Price: Ljubav je planula u srednjoj školi – Nerazdvojni su 17 godina i imaju dva sina (FOTO)

|

Gledaoci „Premijere“ iznenadili su se kada je Tijana Prica saopštila da je više neće gledati na „ružičastoj televiziji“. Voditeljka se oprostila od Pinka, a u saopštenju bila je kratka i jasna.

„Sa 17 godina sam ušla u ovu kuću, 17 godina kasnije izlazim iz nje zahvalna na svemu što sam na ovoj adresi naučila. Od ankete na ulici, do novinara saradnika, pa sve do emisije Premijera, za koju sam dala celu sebe, korak po korak. Zahvalna svima i svemu!“, napisala je uz seriju fotografija.

O privatnom životu voditeljke koju smo u popularnoj emisiji gledali sa koleginicom Bojanom Lazić malo se zna.

Tijana ne voli mnogo da priča o privatnom životu, mada nije baš sve tajna. Naime, Tijana uživa u skladnom braku sa Bojanom Pecićem, njenom ljubavlju iz školskih dana. Već 17 godina su zajedno i imaju dvoje dece: u junu 2018. dobili su sina Kostu, a u maju 2020. pridružio im se još jedan dečak kojem su dali ime Rastko.

“Svako je individua za sebe. Morate imati vreme za sebe i organizovan vikend, jer mala deca, nespavanje i slično mogu brzo da ubiju strast. Poenta je biti na visini zadatka”, rekla je voditeljka jednom prilikom.

“Kada deca spavaju, nema više priča o vrtiću i problemima, tad više nismo muž i žena, već momak i devojka, partneri. Ta dva sata moramo da imamo za nas”, otkrila je Tijana kako održava ljubav u braku.

Suprug Tijane Price uz nju je i u dobru i u zlu, a ljubav je, kao što smo pomenuli, planula u srednjoj školi.

“Naša imena su još u srednjoj školi u dnevniku bila jedno ispod drugog, tako da sam nekako od tada znala da je Bojan neko sa kim želim da provedem ostatak života. U četvrtoj godini sam rekla profesorki informatike: “Pozvaću vas na naše venčanje kada to bude!” Verujte mi, ona je bila na našem venčanju!”, rekla je Tijana i dodala:

“Još u prvoj godini nas je stavila da sedimo zajedno, kao dečak i devojčica, da ne bismo pričali na času. Učinila nam je time veliku stvar”, ispričala je voditeljka pre nekoliko godina.

Izvor: pulsonline.rs