Nikolija pokazala brata po ocu: Luka živi daleko od Srbije i ne pojavljuje se u javnosti – U jednome su jako slični (FOTO)

|

Reperka Nikolija Jovanović jedino je dete Vesne Zmijanac. Nakon rastanka od njenog oca Vlade Jovanovića pevačica se nije udavala, ali ugledni doktor ekonomskih nauka se ponovo oženio i dobio još jednu ćerku, Teodoru, i sina Luku.

Nikolija koja sa reperom Reljom Popovićem ima dve ćerke, nerado govori o privatnom životu, ali ne krije da je u odličnim odnosima sa bratom i sestrom. Čak se juče pohvalila na Instagramu da je stigla kod Luke u posetu, a on ne živi u Srbiji.

„Došla kod brata u Beč“, napisala je uz zajedničku fotografiju nastalu u austrijskoj prestonici, koja je ovih dana takođe sunčana i topla.Osmesi su istog časa otkrili da su se sjajno provodili po gradu.

Prvu sliku sa Lukom objavila je u novembru 2021. godine kada je slavio punoletstvo. Tada je rešila da ga pokaže javnosti, mada on, kao i njegov otac, nije ljubitelj te vrste eksponiranja.

Dve i po godine kasnije možemo samo da zaključimo – brat Nikolije Jovanović je opasan frajer.

“U našoj porodičnoj zajednici Luka nije zapostavljen, slobodno mogu da kažem da je privilegovan pored nas dve”, rekla je ćerka Vesne Zmijanac svojevremeno za domaće medije.

Izvor: hellomagazin.rs