Komšije progovorile o Dženanu: “Hladan je i mračan” – Ubeđeni da je žena s kojom ga viđaju njegova zakonita supruga

|

To što nikada za trajanje svoje karijere, što je oko 18 godina, nije javno pokazao ženu Samiru sa kojom se sada razvodi posle 25 godina braka, dovelo je do toga da ljudi u njegovom komšiluku nisu imali predstavu da mu ona sa kojom živi nije zakonita supruga.

Pevačeve komšije su u čudu jer su svi mislili da mu je ona – zakonita žena, a ne ljubavnica.

“Ju, razvodi se?! Pa ne znam šta da vam kažem. On je onako mutan čovek, mračan, a ovde ga viđamo samo sa muškarcima, nedavno su mu neke devojčice ovde pevale njegove pesme kad je sedeo u kafiću, a on onako hladan, nema rekaciju. Sa ženom ga ja stvarno nisam viđala”, rekla je komšinica iz zgrade.

U obližnjoj prodavnici ga često viđaju.

“Viđamo ga često. Živi tu preko puta, stalno dolazi. Mi uopšte nismo znali da je imao jednu ženu tamo, a da sa drugom živi ovde. Nama je to ista žena, mislim na to da smo svi bili ubeđeni da mu je to ta, zakonita žena… Ćutljiv je, ne voli mnogo da komunicira”, rekla je jedna osoba.

“Mi znamo za tu jednu ženu koju smo ranije i viđali ovde, i to kad napolju pijemo kafu, pa oni ulete u zgradu. Ali njih dvoje da, kao, prođu ulicom, dođu u prodavnicu ili sednu u kafić, to se nije desilo. Uglavnom je sam ili sa članovima benda, kad dođu po njega kada idu na nastup”, objasnila je ova žena.

Izvor: espreso.co.rs