Ovo je pobednički recept za desert kojim je Tanja osvojila žiri Master Chef-a: “Srpski tart dugo ćemo pamtiti”

|

Pobeda Tanje Simić (41) u “MasterChefu”, pokrenula je lavinu negativnih komentara, a na meti kritika se našao član žirija Branko Kisić. Nakon što je dao ocenu 7 za desert takmičarke Anamarije Babičković, pobedila je Tanja Simić, a Branko je počeo da dobije brojne negativne komentare i poruke.

Anamarija se nakon Tanjine pobede prvi put oglasila, a mi vam u nastavku donosimo pobednički recept deserta, a radi se o srpskom tartu.

“Pred vama je srpski tart sa džemom od suvih šljiva, sa pečenim orasima, kremom od vanile, punjenim za štrudel, odnosno fil od maka, i jednim divnim sladoledom od kozijeg mela sa šljivovicom”, predstavila je Tanja svoj desert.

“Sve vreme dok sam imao u ustima zalogaj, ramišljao sam kao si šta napravila, a u tome i jeste uspeh, da se napravi nešto tako slojevito i da me tera da mislim o tome”, rekao je član žirija Filip Ćirić.

“Tera vas da razmišljate, a to je ono što mi tražimo, ovaj kolač ćemo dugo pamtiti”, rekao je Atanasković, takođe član žirija, a zatim je usledio i komentar Branka Kisića:

“Bravo, ukus mogu da prebolim, ali ako je jedna ista tekstura i temperatura, to mi smeta. Ovo je originalno ima sve i ukus i tekstuta, ima toplo, ima hladno”, rekao je Branko, koji je Tanji za ovaj kolač dao ocenu 10.

Izvor: blic.rs