Ovo je bivši muž Tanje Vojtehovski sa kojim se venčala u čamcu nasred Dunava, a razvela posle 10 godina: Misterija je za javnost (FOTO)

|

Voditeljku Tanju Vojtehovski već duže vreme nismo videli na malim ekranima, a mnogi znaju da se u vreme kada je bila veoma popularna, potpisivala sa dva prezimena, Vojtehovski Stevanov.

Stevanov je postala 1999. godine, kada se po venčala po drugi put sa Srđanom Stevanovim iz Novog sada, sa kojim je bila u braku deset godina. O njemu je imala samo reči hvale, govorila je da je brižan prema njenoj ćerki iz prvog braka, pa su se zbog toga svi iznenadili kada je 2009. rekla da je došao kraj njihovom braku.

– Postoji samo jedan uzrok razvoda, a to je brak. Osetila sam potrebu da idem dalje, a u svakom partnerskom odnosu treba da imate osećaj kako vas neko u tome prati. Kako bi englezi rekli: “To više nije bila moja šolja čaja” – rekla je tim povodom voditeljka, u jednom intervjuu.

Njen bivši muž oženio se ponovo 2014. godine, a kako danas izgleda može se videti na njegovom profilu na Fejsbuku. Zanimljiv je i spisak Srđanovih interesovanja: fotografija, vajarstvo, mašinstvo, reklamna fotografija, marketing, izdavaštvo, brodogradnja…

– Uz Srđana sam i sama zavolela brodove i plovidbu, pa smo se čak i venčali u čamcu na sredini Dunava. Nije što je u pitanju moje venčanje, ali stvarno je bilo za pamćenje,” rekla je Tanja jednom prilikom, dok je bila u braku. Njen bivši suprug voli brodove i plovidbe i dalje, što se može zaključiti na osnovu njegovih objava, u kojima su more i reka glavna tema.

Izvor: hellomagazin.rs