Ovako je bilo na svadbi Anđelke Prpić: Na njoj je i drug njenog bivšeg muža, s kojim glumica čeka bebu (VIDEO)

|

M.Ž., s kojim naša glumica Anđelka Prpić čeka bebu, prisustvovao je njenom venčanju s Darijom Prpićem 2011. godine, jer mu je bio najbolji prijatelj.

Naime, bivši Anđelkin suprug je trebalo da bude kum na venčanju M.Ž. s njegovom, sada već bivšom, partnerkom, do koga, kako stvari stoje, neće ni doći.

M.Ž. je bio jedan od gostiju na njihovoj svadbi 2011. godine, kada su tadašnji mladenci organizovali veselje za 200 gostiju u jednom poznatom beogradskom restoranu, a da su bili mnogo bliski, dokazuju i snimci.

– Anđelka je u petom mesecu trudnoće, a otac deteta je nekadašnji najbolji prijatelj njenog bivšeg supruga. M.Ž. i Dario su bili najbolji prijatelji i Dario je trebalo da mu bude kum na venčanju sa ženom s kojom je bio 11 godina, ali pošto su se rastali, do venčanja i kumstva nije ni došlo – ispričao je dobro obavešten izvor.

Podsetimo, Anđelka je sa suprugom bila u braku devet godina i imaju jednog sina, koji se zove Jakša.

Anđelka je svojevremeno o svom razvodu govorila i za medije:

– Od kada sam se razvela, promenio mi se život u potpunosti. Sad sam u novim okolnostima. Umiruje me i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja ostali u dobrim odnosima, isto tako održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, a on sa mojim roditeljima i bratom. Mi sada više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, a to ćemo biti zauvek.

– Iskreno se nadam da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša je srećan jer ima zdravog, živog i za njega veoma zainteresovanog oca. Najvažnije je da se tu ništa nije promenilo – rekla je Anđelka Prpić o svom neuspešnom propalom braku za “Gloriju”.

Video snimak sa svadbe pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs