Raj koji bi svako poželeo, sve pršti od luksuza a od pogleda će vam zastati dah: Zavirite u stan Saše Kovačevića (FOTO)

|

Na Novom Beogradu, u jednom luksuznom kvartu sakrivena je oaza puna ljubavi, muzike, dobrog ukusa i još boljeg raspoloženja. Saša Kovačević je pre par godina kupio stan u elitnom kompleksu koji se sastoji od svega onog što je potrebno čoveku 21. veka, a među poznatim komšijama su mu Novak Đoković, Milica Todorović, Milica Pavlović, Filip Krajinović.

Pevač svoj životni prostor, kakav se samo poželeti može, deli sa devojkom Zoranom Tasovac, sa kojom je u vezi šest godina, i njenom ćerkom Iskrom. Uređen je u modernom stilu, svaki detalj je pažljivo odabran, a svaki kutak krije posebnu energiju.

centralna soba je velika dnevna soba, koja je komforna i puna svetlosti. Preovlađuju tople, neutralne boje, a kad uđete, pažnju prvo privlači veliki akvarijum. Savršena „živa“ dekoracija sa umirujućim efektom. U stanu Saša ima i studio, „kancelarija“ koju naročito krasi beli klavir.

U ovim letnjim danima je terasa omiljeni deo stana. Na njoj je udobna garnitura u belim i sivim tonovima, zastakljena ograda, kao i fascinantan pogled na Savu, novi most i „stari“ Beograd u daljini. Savršeno mesto za romantičnu serenadu uz gitaru ili uživanje u nekoj dobroj knjizi.

A kupatilo je kutak za hedonizam. Iako je u njemu provodimo najmanje vremena, važno je da zadovolji sve naše želje i potrebe, pa se Saša odlučio za mermer.

Ovaj rafinisani materijal važi za kraljevski kamen, koji upotpuni svaki prostor i da mu dozu glamura, luksuza i elegancije.

Izvor: blic.rs