Srpkinja objavila kuhinjski pribor koji je zatekla u apartmanima u Grčkoj: “Ovo je užasno, a još i platim 900 evra!” (FOTO)

|

Na društvenoj mreži Tviter objavljene su slike iz grčkog apartmana na kojima se vidi raspareni kuhinjski pribor na koji su se gosti požalili, a s druge strane smeštaj po danu za jednu osobu plaćali 30 evra!

– Deo kuhinjskog pribora u apartmanu u Grčkoj. Sve je raspareno i mahom okrnjeno. Je li toliko teško i skupo kupiti par istih tanjira, šoljica i escajg – napisano je u objavi uz slike.

Ovaj tvit pokrenuo je lavinu komentara u kojima je nastala žestoka rasprava oko toga kome šta smeta na odmoru i šta nam to može pokvariti letovanje.

– Ja zbog toga ne mogu da idem u Grčku. Ozbiljno shvatam reč odmor još kad mu dodaš godišnji dobije na težini. I zaista ne želim da gledam to jer odmah mi prorade živci – komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala:

– Ovo je užasno. Zamisli još da platim ovo.

Ali, bilo je i onih koji na to uopšte ne bi ni obratili pažnju.

– Ako vam je to najveći problem blago vama. I ako vam raspareni tanjiri kvare odmor teško vama – jedan je od komentara, a autor tvita je odgovorio.

– Meni ne kvari to odmor već polazna tačka vlasnika apartmana i smatranje da smo jadnici kojima više i bolje i ne treba. Odmor mi kvari njihova štroka i neotesanost, bezobrazluk i mnogo toga. Inače sve te kuhinje smrde kao i kupatila. Apartman košta 30 evra po osobi po danu. Znači 900 evra za troje za 10 noćenja.

Mnogi su komentarisali i da u mnogim apartmanima još uvek stoje stari televizori.

– U smeštaju gde je moja ćerka su oni stari tv uređaji od pre cara Franje i gobleni po zidovima. Tvrdim i da najudaljenije selo kod nas ima bolje sređene smeštaje.

Ako sudimo po komentarima, mnogi su napisali i da im je i kod kuće rasparen escajg.

– Meni je sve kući raspareno i šta me briga – neki su od komentara.

Izvor: kurir.rs