Ova glumica bila je žena Jagoša Markovića: Jedva se oporavila od razvoda, pa se preudala za poznatog advokata (FOTO)

|

Reditelj Jagoš Marković preminuo je juče u 58. godini života, a uzrok smrti javnosti još uvek nije poznat. O njegovim delima govorilo sa puno hvale, ali privatan život ostao je enigma. Jedino što je javnosti poznato jeste da je bivša supruga Jagoša Markovića bila glumica Vanja Milačić.

Iako se njihova ljubav završila razvodom, Vanja, koja je glumica Narodnog pozorišta u Beogradu, čiji je Jagoš bio stalni reditelj, često ga je sretala, a svojevremeno je govorila o razvodu.

Vanja je jednom prilikom otkrila je da se brak sa Jagošem završio burno i dramatično, ali je objasnila da veruje da će kao saradnici moći ponovo da funkcionišu. Objasnila je tada da će ga kao umetnika uvek poštovati i priznala da je od njega mnogo naučila ne samo o pozorištu, već i o životu i odnosu između dvoje ljudi.

Iako pravi razlog razvoda nikada nije otkrila, glumica Vanja Milačić istakla je da je među njima bilo neslaganja, zbog čega ju je on zamolio da napusti stan u kome su živeli.

“Nismo se slagali oko nekih stvari. Zamolio me je da napustim stan, što sam i učinila. Ovo je bolno, suviše teško iskustvo za mene da bih javno govorila o detaljima koji su ionako važni samo njemu i meni. Situaciju mi otežava činjenica da tog čoveka još uvek volim. Za mene će on uvek biti jedinstven, neponovljiv. Pamtiću ga kao blagog, šarmantnog, duhovitog, romantičnog, nepredvidljivog, maestralnog kreativca. Otkrio mi je mnoge profesionalne i životne tajne koje bi zauvek ostale skrivene da nisam imala sreću da živim s njim. Jagoš je moja najveća ljubav, nikad to neću kriti. Verovatno i najlepša stvar koja mi se dogodila u životu”, ispričala je Vanja tada za “Gloriju”.

Glumica je danas u braku sa 18 godina starijim advokatom Božom Prelevićem, sa kojim ima dvoje dece.

Izvor: story.rs