Ova dva horoskopska znaka će u februaru imati mnogo para: Umnožavaće se sam od sebe, predviđa poznati ruski astrolog

|

Pavel Globa, ruski astrolog i publicista, veoma često daje najrazličitije astro prognoze, što ga je učinilo veoma popularnim i priznatim stručnjakom u ovoj sferi. On je nedavno izdvojio dva horoskopska znaka koji će u februaru 2023. imati priliku da život promene na bolje, bar kada je reč o finansijama.

On tvrdi da će se Bikovima i Rakovima novčana situacija drastično popraviti, i to kroz neke neočekivane prilike i dobitke, ali i kroz bonuse ili novčane stimulacije u okviru posla.

BIK

Veoma je moguće da ćete dobiti iznenadnu i primamljivu ponudu koja će se odnositi na novi posao ili neki zanimljiv projekat, koji bi mogao da vam na kratko poboljša finansijsku situaciju. Ono što je važnije, doneće vam nova i važna poznanstva, koja mogu da odigraju veoma bitnu ulogu u povećanju vaših prihoda na duge staze. Postoji mogućnost za neki honorarni posao koji bi treba takođe da iskoristite. Izvesne su promene, ali morate verovati u njih i dobro iskoristiti prilike koje vam se pružaju, kao i zaboraviti na inerciju.

RAK

Rakove očekuje napredak na poslu ili prekopotrebno priznanje i pohvala, uz koje naravno ide i novčani stimulans. Ali, ne očekujte novčani boljitak samo u februaru, jer Globa kaže da će povoljni period trajati sve do jula. Iskoristite taj period, kako biste rešili neke konkretne probleme.

Izvor: žena.blic.rs