Žena iz Srbije otplatila kredit u švajcarcima, pa pozvala muziku: Zbog ovog što je uradila, postala je hit na društvenim mrežama

|

Mnogim ljudima je kredit u švajcarcima bio velika životna greška, nakon nemogućnosti da otplate svoje dugovanje. Jedna žena je uspela da otplati ovaj kredit, pa je rešila da proslavi i to uz muziku!

“Gospođa je otplatila kredit u CHF! Stvarno nije šala, nije edicija “nije se desilo”, ona je poslednju ratu kredita proslavila uz slavlje i muziku upriličenu baš za taj događaj!”, stoji u opisu fotografije žene, koja slavi otplatu kredita na jednoj od društvenih mreža.

Njima je ovu sliku poslala žena, čija je svekrva upravo otplatila taj kredit u švajcarskim francima.

“Ovo može u anegdotu da ode. Moja svekrva je otplatila “švajcarca” i sve vreme je pričala: “Kad ga otplatim, ima da slavim!” I danas stvarno slavi. Sa muzikom i kako valja – objavila je ona uz sliku sa slavlja.

Mnogi korisnici su ovoj ženi čestitali zato što je uspela da otplati ovaj kredit.

“I ja znam čoveka koji otplatio ali ne sam. Sin mu otišao u inostranstvo da radi i slao dodatno pare”, “Digla keš kredit da proslavi”, “Kako je krenulo proćićemo isto i mi koji smo uzeli u evrima”, neki su od komentara.

Izvor: mondo.rs