Otkriveno šta sin Anđelke Prpić misli o očuhu i novoj bebi u kući: Mali Jakša ovo kaže o novonastaloj situaciji

|

Glavna tema u medijima nedeljama unazad je trudna glumica Anđelka Prpić i njen privatni život. Ova glumica atraktivnog izgleda, koja svoju karijeru nije gradila na skandalima, nego je uvek težila stamenijim putem pa je tako došla do slave. Sada se našla u žiži interesovanja zbog toga što je ušla u vezu sa najboljim prijateljem svoga bivšeg muža, pa sa njim čeka i dete.

Umesto pozitivnih reči na tu temu, jer ipak jedan neiskvareni život dolazi na svet, jer ipak nema ništa lepše od ljubavi, naša glumica doživljava neverovatne spekulacije kako na svoj, tako i na račun svoje porodice i novog emotivnog partnera. Tu su naravno i uvrede javnosti koji je osuđuje, te shvatamo da lepa glumica Anđelka proživljava jedan od najtežih perioda u svom životu.

Kada je čitava medijska hajka počela glumica se povukla iz javnosti, te nije davala nikakve izjave, ali je nedavno gostovala u jutarnjem programu Prve TV gde je zvanično i potvrdila ono što se pretpostavljalo, veoma joj je bolno da čita neistine o sebi, ali još je više boli to što kroz sve to mora da prolazi i njena najbliža porodica.

– Moje je mišljenje da se normalan čovek ne navikava na te stvari, zašto bi se navikao na ružno i primitivno. Ni sebi ne želim da se naviknem na to, jer čovek negde ipak može da se izdigne. Naravno ono što je strašno je što se to ne tiče samo mene, već i moje porodice, mog deteta i raznoraznih nekih stvari. Ali Bože moj, sve se to preživi. Poznato je da ono što nas ne ubije ojača nas – rekla je glumica, koja iako doživljava medijski linč, ona izgleda fantastično, a stomačić još uvek skriva.

Izvor: story.rs