Osvanula jedina očuvana porodična fotografija: Aleksandar Vučić sa Danilom pre razvoda i velikog uspeha u politici

|

Poslednjih godina sin Aleksandra Vučića, Danilo Vučić vrlo je aktuelan u medijima. Pisalo se i pričalo o njemu na razne načine, pohvalne i pogrdne, i tako u krug sve dok čitava javnost nije postala dovoljno upućena u sve segmente života predsednikovog prvenca.

Slučaj da se deca i supruge predsednika država prate u stopu nije prisutan samo u Srbiji. U zemljama širom sveta smatra se potpuno legitimnim načinom da se dozna nešto više o samom predsedniku i tome u kakvoj porodici je odrastao i kakvu je formirao.

Danilo Vučić se baš iz tog razloga retko pojavljuje u javnosti, zbog čega, navodno najviše žali ženska populacija. Za predsednikovog sina priča se da je miljenik devojaka, obrazovan, načitan a mnoge dame će se složiti i da je zgodan.

Ono po čemu je Danilo prepoznatljiv je ta neveroatna odanost, poštovanje i privrženost koju gaji prema ocu. Od prvog momenta kada je donet iz porodilišta otac i sin stvorili su posebnu vezu, a tome svedoči i fotografija nastala baš u tom nekom periodu.

Kao beba Danilo je likom mnogo više podsećao na oca, dok ga danas sledi karakterom. Odnos roditelja i njegovog sina s godinama je sve čvršći i stameniji, a nije tajna da često odvajaju vreme jedan za drugog i vole da odigraju partiju šaha ili popiju čašu vina.

Izvor: story.rs