Opet se oglasila sestra nestale mlade mame Ane Petrović: Progovorila o porodičnim odnosima

|

Dvadesetogodišnja Ana Petrović iz Beograda, koja je nestala noći između četvrtka i petka oko dva sata posle ponoći još uvek nije nađena, izjavila je danas njena sestra od tetke.

“Još nemamo nikavih vesti o njoj, ni mi, ni policija. Jako smo zabrinuti, ali se nadamo da će je pronaći živu i zdravu. Telefon joj je isključen, tako da ga policija ne može da locira”, rekla je zabrinuta Anina sestra.

Ovom prilikom ona je progovorila o porodičnim prilikama.

“Živi sa suprugom u njegovom kući i imaju ćerkicu od godinu i po dana. To veče suprug je došao sa posla i legao da spava. Oko dva sata noću ga je probudio plač ćerkice i tada je video da Ane nema. Nije bila ni kod Aninih roditelja u Zrenjaninu, ni kod drugih rođaka. Njen otac je nestanak prijavio policiji, a ja sam preko društvenih mreža objavila da je nestala. Čudno je što Ana nikad ranije nije tako odlazila i nikad se nije odvajala od ćerkice”, ispričala je očajna sestra nestale Ane.

Kako ističe, Ana joj se nikad nije žalila da ima bilo kakve probleme.

“Nije mi govorila da ima probleme u braku, niti se žalila zdravstvene probleme. Takođe, ništa nije ukazivalo da ima psihičke smetnje. Jako rano se udala i bila je domaćica, posvećena detetu. U Zrenjaninu joj žive roditelji i mlađa sestra. Svi žive u neizvesnosti. Ćerkicu sada čuva otac. Ne znam zašto je otišla”, kaže sestra.

Pošto je Ana nestala kasno noću, niko ne zna šta je nosila na sebi, ali znaju da je sa sobom ponela roze ranac. Njen telefon se, kako kaže sestra, kratko uključio u petak, u šest ujutro, nakon Aninog nestanka.

Izvor: espreso.co.rs