Oni su potpuno nova lica Zadruge 6: Razvedeni otac, atraktivna crnka a jedan barmen ulazi jer mu je propao biznis

|

Šesta sezona rijaliti programa “Zadruga” počinje 9. septembra, a svoje učešće potvrdilo je dosta bivših stanovnika bele kuće. Kao standardna postavka, nezaobilazan je Lepi Mića, a društvo će mu praviti Filip Car, Miki Đuričić, Dalila Dragojević i drugi.

Međutim, kao osveženje, u Zadrugu ulaze i nova lica, od kojih neke znamo iz prethodnih rijalitija. Damir Tepavac, budući je učesnik ”Zadruge 6”, a sebe naziva ”kraljem bleje”. Inače, Damir je bivši učesnik rijaliti programa “Bar” koji se emitovao na Kurir televiziji.

“Dobar deo života sam radio da bih napravio sebi biznis da bih mogao da blejim. Imao sam koktel bar, apartmane, ketering… Snalazim se”, poručuje Damir i otkriva razloge ulaska u Zadrugu.

“Imam problema sa bivšom taštom, imovinsko-pravnih koja je čija parcela kkuće, meni se desio problem da mi je sav privatni biznis stao, bilo je ili bauštel u Nemačkoj ili Zadruga”, iskren je Damir.

Izvesno je i da će Damiru društvo praviti bivši “kolega” Ivan Nešković, koji sudeći po fotkama na društvenim mrežama vreme provodi u teretani. Razveden je otac maloletnog deteta i u rijalitiju “Bar” bio je poznat kao srcolomac i miljenik ženskog dela publike.

Na snimanju profila pojavila se i izvesna atraktivna crnka koja je zasenila pripadnike sedme sile ispred zgrade Pinka. Zove se Anita Stanojlović i nije davala izjave za javnost.

Izvor: blic.rs