Od studentkinje prava do voditeljke: Ovako je izgledala Jovana Jeremić pre nego što je dospela na TV ekrane

|

Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić privlači pažnju javnosti smelim odevnim kombinacijama, ali i pričama da je zbog novog posla kupila stan, a mnogo se pričalo i o njenom razvodu, te o novim ljubavima.

Jovana Jeremić je sada ponovo je u centru pažnje, ali zbog izgleda.

Nedavno su na mrežama isplivale fotografije Jovane Jeremić iz emisije u kojoj je gostovala pre desetak godina kada je imala tamnu kosu i primetno tanje usne. U današnjem izdanju Jutarnjeg programa, obučena u svilenu haljinu i visoke potpetice, voditeljka je osim novih Adaktar obrva pokazala i punije usne.

Jeremićeva je jednom prilikom gostovala na Pravnom fakultetu, koji je završila, gde je pričala o starletama i poštenju, a evo kako je tada izgledala.

Njeni novinarski počeci vezuju se za emisiju “Magazin In”, gde je postavljala pitanja iz publike, a tada je izgledala ovako:

Iz priloženih fotografija možemo primetiti da se od tada Jovana Jeremić dosta promenila, a mnogi komentarišu da izgleda bolje nego ikada.

“Jedino šta sam menjala na licu, jesu usne, ali to ne spada u plastične operacije. Ja sada imam 31. godinu, i imam prelepo lice, tako da je tu razlika u godinama u pitanju”, kaže Jovana.

Izvor: kurir.rs