Nakon duge pauze Bilja Krstić ponovo u javnosti: Na prvi pogled pomislićete da to nije ona (FOTO)

|

Početkom godine u medijima je odjeknula vest da je naša sjajna umetnica Bilja Krstić bolesna. Uplašila se i sama Bilja, pa je na svom „Fejsbuku“ odmah objasnila o čemu se radi i sve okrenula na šalu.

“U nedostatku svežih vesti iz života javnih ličnosti, ni kriva ni dužna dospeh i ja na dnevni red. Prvo sam bila u neverici kada mi je javio prijatelj koji nije mogao da prestane da se smeje, rekavši: „Da mi je znati ko ti pravi ovakvu reklamu pred sutrašnji koncert u Novom Sadu?“ I zaista pročitah zastrašujuću vest o mom zdravlju (a da ja pojma nemam o tome). Naravno, prepadoh se u trenutku… Od jutros mi je prepun inboks i svi su zabrinuti zbog „teškog zdravstvenog stanja“. Novinari me nisu zvali, niti intervjuisali ovih dana”, napisala je tada Bilja i demantovala vesti.

U međuvremenu je nije bilo u javnosti, a onda se sinoć pojavila na otvaranju 6. međunarodnog Etnology Festa, posvećenog promociji nematerijalnog kulturnog nasleđa i zaštiti kulturnih identiteta.

Izgled Bilje Krstić toliko je oduševio prisutne da je na prvi pogled mnogi nisu ni prepoznali. Promenila je frizuru i boju kose, pa joj je sada kosa dosta kraća sa modernim svetlim pramenovima, a odevna kombinacija vrlo moderna i prilagođena događaju.

Biljana je bordo haljinu od trikotaže iskombinovala sa čarapama u istoj nijansi, a mantil i čizme od prevrnute kože u najlepšoj, jesenjoj braon boji učinili su da umetnica zablista.

Izvor: hellomagazin.rs