“Novak je primitivna konzerva”: Srpska političarka objavom razbesnela javnost – Izvukao se na žreb, neću da me davi više

|

Novak Đoković nastavlja je da dominira svetskim tenisom. On je savladao Danila Medvedeva u finalnom meču US Opena, stigao je do 24. grend slem trofeja i dokazao da je najbolji, te da će još godinama biti u samom vrhu.

Nole je oduševio celu planetu, čestitali su mu svi, a srpska političarka Vesna Pešić rešila je da uzburka javnost objavom na Tviteru u kojoj je tenisera spomenula u negativnom kontekstu.

Vesna Pešić je poznata kao neko ko jako ceni lik i delo srpskog tenisera, ali je na Tviteru objavila sledeći tekst:

“Dosta mi je više Đokovića. Kad ja kažem. Ima 24 slema, poslednji izvukao na žreb, jedini protivnik mu bio Laslo Đere. Baš me briga da nas/me on više davi sa 25-im, kad imamo novi tenis koji igra Alkaraz. Plus je primitivna konzerva, džiberaj uz muziku”, napisala je Pešićeva i uzburkala javnost.

Ipak, za verovati je da je ona bila sarkastična, ali zašto u ovolikoj meri – nije poznato. Sve u svemu, ova objava je uzburkala javnost i za kratko vreme “zapalila” društvene mreže!

Izvor: kurir.rs