Pala prva diskvalifikacija u Eliti: Veliki šef doneo hitnu odluku – Evo ko je i zašto napustio imanje zauvek

|

Učesnica Elite Anastasia Okolišan diskvalifikovana je iz rijalitija “Zadruga 7 Elita”. Pevačica je samounicijativno napustila rijaliti, a ubrzo je stiglo i pismo Velikog šefa.

Na profilima koji prate Elitu mogu se pročitati komentari kako je Anastasia pobegla zbog neverstva, budući da je ušla kao zauzeta. Ona je svoje kratko učešće u rijalitiju obeležila turbulentnim odnosom sa Lukom Majčicom, a na početku je pažnju privukla zbog ponašanja i dramatičnih scena.

Anastasia Okolišan je od prvog dana pravila dramatične scene, a njeni cimeri nisu znali kako da je uteše i pomognu joj da se smiri. Međutim, izlgeda da je to uspeo Luka Maso. Njih dvoje su iznenada postali prisni, a na jednoj žurki su se prepustili jedno drugome, pa su po celom dvorištu Bele kuće razmenjivali nežnosti.

Anastasia je u jednom trenutku Luki otvorila svoju dušu i otkrila mu zbog čega ona ima oscilacije u raspoloženju. Pevačica “Zvezda Granda” priznala je da je u prethodnih godinu dana imala vrlo stresan period i da je izgubila bliske ljude iz svoje okoline, pa se sa tim i dalje bori.

“Ja sam ušla sj*bana, drug mi se obesio, oca nemam, drugarica je poginula u saobraćajnoj nesreći i sve se to dogodilo pre godinu dana i borim se”, pričala je iskreno Anastasia o svojim problemima.

Izvor: blic.rs