“Nije me sramota da kažem da sada nemam novca”: Dragana potkačila Tonija: “Ja sam bila lokomotiva, on me je pratio”

|

Folk zvezda Dragana Mirković podnela je zahtev za razvod braka od supruga Tonija Bijelića, sa kojim je provela 24 godina i dobila dvoje dece. O detaljima razvoda još nije spremna da govori, a sada je u intervjuu za hrvatske medije pričala o teškom periodu kroz koji prolazi.

“Znam da sam kvalitetan čovek. Puno sam preplakala u karijeri, i to najviše zbog svog vaspitanja. Bolno je biti dobro vaspitan. Sve što me bolelo i činilo sretnom dovelo je do toga da ljudi za mene kažu da čvrsto stojim na zemlji. Uvek sam birala teži put, a da nisam, možda bih bila uspešnija”, rekla je Dragana na početku.

Godine 1999. upoznala je Tonija Bijelića pa se preselila u Beč.

“Bila sam vrlo hrabra i neviđeno sam riskirala. Niko mi ništa nije uradio u Srbiji, nisu čak ni javno rekli: ‘Zašto za njega, a ne za nekog drugog?’. Zbog toga sam ponosna na ljude u Srbiji. Nisu mi zamerili što je on Hrvat, više su mi tu u inozemstvu zamerili. Sve sam ostavila”, prisetila se Dragana.

“Toni je bio normalan čovek. To mi je bilo potrebno, to i da osnujem porodicu. To sam tražila, a za ostalo sam znala da ću moći. Uvek sam sve sama mogla. On je bio lep momak, vozio moćan auto, kao i svi ovde (Beč). Nema stan, OK, zaradićemo ga. Cela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta ‘lokomotiva’, kako me zove moja ekipa. On je umeo pratiti me i zajedno smo mnogo toga napravili, ali rizikovala sam puno”, kaže pevačica.

“Nije me sramota reći da ja sad nemam novca. Takvo je vreme. Moj posao je pošten. Nemam pomoć ni od koga, sve ovo što vidite oko koncerata to sam samo ja, ali ja to tako želim. Čovek nekad treba i napraviti težak period, mene niko na ovo nije terao. Nije bitno imam li novca. Trenutno ga nemam, sve je otišlo na turneju i humanitarne koncerte”, rekla je Dragana.

Inače, Toni Bijelić pre izvesnog vremena počeo je da živi sa novom devojkom, koja je 15 godina mlađa od njega. Toni i njegova partnerka žive u Nemačkoj, ali često borave i u Hrvatskoj, gde je biznismen pre sedam meseci kupio luksuznu vilu u Opatiji.

S druge strane, Dragana je sa ćerkom Manuelom i sinom Markom ostala da živi u njihovom dvorcu nadomak Beča.

Izvor: 24sata.hr