Neženja iz srpskog sela dao oglas, ali još nije našao pravu: “Sve su htele da se druže, a nijedna neće u štalu”

|

Još uvek se pamti čuveni oglas Milana Tomića iz sela Gojina Gora koji je na Fejsbuku objavio da bi se rado oženio ali onom koja se ne libi seoskih poslova, štale i stoke. Poziva je u prvi mah bilo dosta, ali više od onih žena koje su želele da mu daju podršku, a ne da se udaju za njega. Milan se nije oženio, ali od te namere i dalje ne odustaje.

“Sve su htele da se druže, ali nijedna nije htela da ostane. Da li su se uplašile teškog života na selu, ili im nešto drugo nije odgovaralo to ne znam. Iz čitave te priče proizašla je jedna ozbiljna veza, koja se ipak nije srećno završila. U našem selu nije bilo nijedno venčanje niti krštenje”, kaže Milan Tomić iz sela Gojina Gora čiji je oglas na Fejsbuku uzdrmao Srbiju.

Mnogi misle da je oglas stavio iz šale, ali Milan kaže da je bio ozbiljan i zaista mislio svaku reč koju je napisao.

“Naše selo nije džungla, blizu su škola i autobuska stanica. Imamo dva hektara zemlje, bavimo se stočarstvom i voćarstvom. Ali današnje devojke su takve da bi pre radile za malu platu u gradu, nego se udale u selo“, kaže Tomić.

Milanova najveća želja je da dobije bar jedno dete, da njegova kuća oživi i slava nastavi da se slavi. Nema visoke kriterijume, a ona koja se odluči da dođe na selo i uda, imaće bezgraničnu podršku, razumevanje i ljubav.

Izvor: espreso.co.rs