Velika ispovest Goge Sekulić: Teško mi je da sama odgajam dete – Otkrila i zbog čega ne želi da ima dadilju

|

Goga Sekulić vraća se na muzičku scenu pesmom koju joj je napisala Marina Tucaković. Mnogi komentarišu da joj je hitmejkerka pesmom predvidela razvod, a Goga i sama priznaje da se sada naježi kada zapeva neke od stihova i seti se razvoda.

Na pitanje koliko ju je promenilo majčinstvo, pevačica odgovara:

“Mnogo. To vide i drugi ljudi koji su oko mene. U krevetu sam spremna za spavanje već u 11 kada uspavam Vasilija. Dan mi počinje u šest kada se budim i počinjem da spremam sve što treba od hrane, idem u kupovinu”, rekla je Goga, a na pitanje kako je razvod uticao na nju, pevačica kaže:

“Život ti nametne neke situacije i onda čovek ne zna šta da radi. Nama se dogodila situacija koja je na kraju ispala jača od nas. On je morao zbog akademije i svega da ostane u Švajcarkoj, a dete i ja smo iz opravdanih razloga morali da dođemo ovde. Ne mogu da kažem ni da je Urošu lako. On je tamo sam, Vasilij i ja smo ovde. Teško mi je da sama odgajam dete i neće mi sigurno biti lako ubuduće”, priznaje Goga, i otkriva zbog čega ne želi dadilju:

“Ja jednostavno ne dozvoljavam da mi svako pipa i čuva dete. Kvalitetne žene i dadilje su zauzete, a ne želim svakome da prepustim sina. Dešava se da neke mlade devojke koje su studenti žele da budu dadilje i ako nikada pre to nisu radile. Davala sam i njima šansu, ali one ne znaju da presvuku dete, a kamoli nahrane ili smire kada plače. Kada sam to videla, odlučila sam da ću ja sa njim da provodim svaki trenutak i da dam sebe milion posto. Posvećena sam majka, ali je sada vreme da se malo posvetim i poslu”, rekla je Goga Sekulić.

Izvor: kurir.rs