Neočekivani potez Milice Mitrović: Objavila fotografiju Željkove prve supruge – Njen komentar se prepričava

|

Proteklih dana pažnja javnosti bila je fokusirana na Filmski festival u Nišu na kom je predstavljen film “Komedija na tri sprata”, u režiji ćerke Željka Mitrovića, mlade Sandre Mitrović koja je nakon niza kratkih filmova snimila i prvi dugometražni, i to sa sjajnom glumačkom ekipom.

Crvenim tepihom prošetalii su glavni glumci Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Jovanović, Miodrag Radonjić i Pavle Mensur, a na premijeri su bili i ponosni otac i brat Aleksandar kao i bivša supruga Željka Mitrovića, Sandrina majka Sonja Mitrović Hani kao velika podrška.

Sonja i Željko venčali su se 1990.godine, a brak iz kog imaju dvoje dece Sandru i Aleksandra nakon četiri godine je razveden. Ipak, bivši supružnici ostali su u sjajnim odnosima, a sada je isplivao dokaz da se bivša žena Željka Mitrovića odlično slaže i sa njegovom sadašnjim suprugom Milicom.

Velika šefica još jednom je odkazala da je žena laf, te je na “Instagramu” objavila zajedničku fotku na kojoj poziraju bivši supružnici sa svojom decom.

“Bravo Sandra”, uputila je Milica Mitrović čestitke lepoj Sandri i ujedno pokazala svima da Mitrovići neguju zdrave porodične odnose. Takođe, kada je Aleksandar, Željkov sin iz prvog braka, slavio rođendan ćerki, Milica je priredila sjajnu kućnu zabavu uz pregršt dekoracija.

Izvor: story.rs