“Broji mi svaki dinar i zalogaj, samo nešto preračunava”: Zajedničko letovanje sa drugom i devojkom pretvorilo se u gorko iskustvo

|

Malo je onih koji su otišli na putovanje u društvu prijatelja a da nisu imali ni jedanu raspravu. Međutim, iskustvo jednog mladića iz Srbije je posebna priča. On je na društvenim mrežama podelio kako je proteklo njegovo letovanje u Grčkoj sa najboljim drugom i devojkom.

Na letovanje je krenuo sa devojkom i svojim najboljim prijateljem i njegovom devojkom, a detalje putovanja opisuje u svojoj objavi na društvenim mrežama.

“Otišao sam sa devojkom i tu je sve super. Ne bih ni sa kim radije otišao. Ali smo krenuli sa najboljim ortakom i njegovom devojkom, pri tome nije da ga znam dve ili tri godine godine, znamo se oko 15 godina”, započinje momak.

Kako dalje kaže, drug je insistirao da na more idu njegovim kolima jer imaju ugrađen plin.

“Gorivo i putarine podelimo na četiri dela i plaćamo. Tu dolazimo do prvog problema. Od devojkinog oca uzimamo ENP i plaćamo 1.420 dinara u jednom smeru kad smo išli iz Srbije. U Severnoj Makedoniji uzimamo onu karticu za 15 evra i prolazimo. On u svojoj računici ne računa ENP za putne troškove, ali karticu u Severnoj Makedoniji računa. Nema veze”, nastavlja on ispovest i dodaje da prijatelj počinje da se ponaša jako neprijatno, stalno naređujući i svojoj devojci, ali i njemu kako da se ponašaju.

Zatim je usledio dolazak na more kada se prijatelj pretvara u najgoru vrstu škrtice.

“Ja nisam od onih što ponesu sve živo sa sobom ili ovde kupuju pa spremaju. Odvojim pare ranije za more i volim da sedim kraj mora u restoranu, dam malo više, ali mi ne smeta, apartman ne smrdi, a meni je to uživanje. On ne. Njemu sve devojka sprema u apartmanu, na plažu ponese samo čips, ni kafu ne uzima, već kad devojka i ja uzmemo kafu, on se prigrabi za ležaljku”, prepričava mladić i dodaje:

“Ni to ne bi bio problem da on konstantno ne prigovara za to što mi sedimo u restoranima i trošimo pare za džabe umesto s njima da kupimo. Kao bahatimo se. Da bi juče izjavio meni da je već 200 evra potrošio. Kako? Pa platio je tiganj jer ga je zaboravio kući, platio slučajno neko skuplje meso i sir… Dok sam ja svaki dan jeo u restoranu za ručak i jeo giros posle i potrošio ni 50-60 evra”, navodi momak u svojoj objavi.

Osim lošeg iskustva sa plažom i hranom, tu su bili i noćni izlasci koji su prošli u sličnom stilu.

“Sinoć izašli, on autom prislonio uz čoveka jednom, drugi put, izađem ja da mu pomognem, on pun gas i priklješti me za druga kola, ni izvini, ni ništa. Ja ne stignem da uđem u kola, zaboravim i torbicu i telefon na zadnjem sedištu, vraćamo se nazad do auta, on vidi da je s moje strane ostao prozor i kreće da vrišti. Iskuliramo mi i tu”, prepričava mladić drugu situaciju.

Dodaje da mu je iskustvo značilo iako je bilo jedno od neprijatnijih koje je doživeo.

“Uglavnom, na more sam otišao sa devojkom prvi put dalje jer nekako kad odem negde s nekim vidim kako funkcionišemo i vidim da li je to to ili nije. Gledam da li da mu kažem sve ili samo da iskuliram do Beograda i da ga izbegavam”, završava mladić neslavnu priču sa letovanja.

Izvor: intromagazin.rs