Neočekivani potez Ane Ćurčić zaprepastio javnost: Svi se pitaju da li je moguće da je ovo izgovorila

|

Od dana kada je postala ravnopravni član Zadruge, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić ne prestaje da iznenađuje javnost. Ona je pred ulazak u rijaliti govorila kako ulazi zbog sebe, a na pitanje da li bi se pomirila sa Zvezdanom, kategorički je odgovarala odrično.

O njenom odnosu sa bivšim nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem mnogo se priča i piše. Neki smatraju da je sve samo unapred smišljena igra supružnika radi sticanja novca, što događaj od jutros na neki način i dokazuje.

“Došla sam sinoć u izolaciju, Zvezdan je legao pored mene i zagrlio me je. Pustila sam ga da me zagrli. Mi smo se posle toliko smejali na neke naše fore”, poverila se Ana Zorici Marković.

“Poznaje se po tebi, u očima ti je drugačije”, potvrila je Zorica.

“Naše fore… Tako sam pustila momenat. I sad me tu ovako ljubi”, ispričala je Ana šta joj se dešavalo sa Zvezdanom.

“Koja si ti ljudina”, nastavila je Zorica.

“To je bilo jutros, ali danas je novi dan”, preokrenula je priču Ćurčićeva.

“Duša moja”, nadovezala se Zorica Marković, koja je odskora Anin savetnik, slušalac i prijateljica.

“Zamišljala sam da sam kod kuće. I onda, baš sam se dugo smejala sa njim. U svemu se kapiramo. Dok se ne vratim u ovu surovu realnost”, ispričala je Ana.

“Ko razume shvatiće. Niti valja ono, niti valja ovo”, zaključila je Zorica.

Oni koji prate Anine izjave dok je još bila van rijalitija, ostali su bez teksta nakon njenog poteza. Odnosi između bivših partnera se menjaju iz dana u dan, pa će samo vreme pokazati da li će se Ana i Zvezdan razići, ili se pak pomiriti.

Izvor: espreso.co.rs