“Nemoj da mi preživaš u studiju”: Voditelja razbesnelo ponašanje gosta, pa ga urnisao u emisiji uživo

|

Mnogima omiljeni voditelj Dejan Pantelić godinama je vodio emisiju “150 minuta” na Prvoj televiziji, a krajem prošle godine oprostio se od publike.
Ljude je osvojio svojom spontanošću, a u jednoj od emisija došlo je i do zanimljive situacije između njega i nutricioniste kojeg je tada ugostio.

Naime, on je tada u emisiju došao sa žvakom, a Panteliću to nije promaklo, već je odmah i reagovao.

“Prvo da ti kažem, nepristojno je doći u televizijski studio i još žvaćeš žvaku. Nije u redu. Kako bi bilo da ja to radim?”, rekao je voditelj, pa upozorio gosta:

“Nemoj da gutaš sada, da ti se ne zalepe creva. Ili si to namerno uradio, jer želiš da skreneš i nama i gledaocima pažnju na nešto oko žvake?”, pitao je Dejan nutricionistu, kojem je to bila i ideja.

Voditelj je potom ustao, doneo papir gostu kako bi bacio žvaku i rekao:

“Nemoj da mi preživaš ovde u studiju”, rekao je Dejan, i nasmejao sve u studiju, kao i gledaoce ispred Tv ekrana.

Nutricionista je posle toga govorio o karakteristikama žvake i razlozima zbog čega se najčešće koriste, a situacija je bila kranje interesantna, čak je i nasmejala mnoge gledaoce koji su tada pratili pomenutu emisiju.

Mnogo se spekulisalo o Dejanovom daljem televizijskom angažovanju, a nakon izvesnog vremena saznalo se da je novi posao pronašao takođe na televiziji i to u režiji, što mu očigledno prija i savršeno leži.

Izvor: alo.rs