Nedeljni horoskop za period od 6. do 12. juna: Vodolije, imate tajnog obožavaoca – Vage, pazite na šta trošite novac

|

Ovan

Imate veliku šansu za uspeh, i dogodiće se na samom početku nedelje. Moguće je da u jun ulazite sa novim poslom, ili novom pozicijom koja sa sobom nosi i bolje uslove! U ljubavi vam je sve stabilno, osećate se zadovoljno. Dovoljno se krećite da ne biste bili “usporeni”. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

Bik

Jedan telefonski poziv ove nedelje promeniće sve, a razlog je nesporazum koji ćete jedva rešiti. Moguće da je poslovne prirode, ali je jednako moguće da će izazvati nesuglasicu s partnerom. Trenutak je da se zamislite – da li razgovarate s ljudima onako kako biste voleli da oni razgovaraju s vama? Nekad je problem ton, a ne suština priče. Više odmarajte. Najsrećniji dani biće vam utorak i sreda.

Blizanci

Ljubav je u fokusu ove nedelje – svuda oko vas su srculenca, osećate se kao u nekom ljubavnom filmu! Ako ste u vezi, sjajan vam je period, ali ako niste, moguće je da ćete se ove nedelje zaljubiti. U pitanju je osoba koju sasvim slučajno upoznajete, i ne možete nikako da je izbacite iz glave. U poslu, ova nedelja vam je naporna, ali ćete biti zadovoljni. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

Rak

Ove nedelje svu snagu usmeravate na ljubavni odnos. Potreban vam je sledeći korak u vezi i više se nećete libiti da to partneru i kažete. Planirate uzbudljivo putovanje, kojem se oboje radujete! Vaš poslovni uspeh ove nedelje zavisi od osobe s kojom se baš i ne slažete, pa imajte strpljenja i razumevanja. Najsrećniji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

Lav

U obavezama ste do guše i imate utisak da neka osoba iz vaše okoline ne radi svoj deo posla. Moguće je da je to vezano za biznis, ali je možda vezano i za odnos s nekim u porodici. Ako ste pravili ambiciozne dogovore i planove, odjednom ćete se osećati kao da ste sami u tome. Iskreno popričajte sa osobom koja je odlučila da sve “svali” na vas, inače će tako biti i u budućnosti! Problemi sa alergijama. Najsrećniji dani biće vam ponedeljak i petak.

Devica

Ove nedelje bićete u velikoj dilemi kada su odnosi s prijateljima u pitanju. Svi nešto očekuju od vas, a vi ste primorani da birate kome ćete pokloniti svoje vreme. Razmislite da li da se uopšte uplićete u nešto što je zapravo neslaganje dvoje vrlo različitih ljudi. Povucite se i pustite ih da to reše sami. Bićete rasejani, pa pazite da ne izgubite nešto važno! Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

Vaga

Nedelja počinje odlično na poslu, ali kako napreduje, tako se sve oko vas “raspada”. Informacije se gube, važni papiri nestaju, i vi pokušavate da se snađete u tom haosu a da očuvate i razum. Ne dozvolite da vas iko dekoncentriše, ako ove probleme rešite do kraja nedelje, sledi vam unapređenje u najskorijem roku! Ne bacajte pare na jeftine stvari koje ćete brzo baciti, koliko god vam se to činilo kao dobra ideja. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

Škorpija

Ove nedelje uspećete da rešite neki problem koji vam je dugo zadavao glavobolje. Žudite za nekom promenom, i podstičete partnera da promenite nešto u svom domu. Odvojite vreme za vikend kako biste se zajedno posvetili kreativnim projektima koji će ulepšati vaš dom! Vaš društveni život je bogatiji nego ikada. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

Strelac

Zaboravili ste nešto važno da uradite početkom nedelje, i sada vas to “proganja”. Razmislite da li je zaista tako velika stvar u pitanju, ili ste umislili. Svima je nekada potrebna podrška i neko da ih oraspoloži. Osmislite sebi provod i zabavu i shvatićete da nije sve toliko strašno kako vam se činilo. Pazite se sunčanice! Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

Jarac

Ove nedelje izvestan je novčani dobitak. Moguće je da će se rešiti neki problem u porodici koji je kočio nasledstvo ili raspodelu neke imovine. Pravite planove za ovo leto, moguća je veća kupovina ili čak preseljenje u novi dom. Jedite više povrća i voća da ne biste imali probleme s varenjem. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

Vodolija

Blistaćete i na poslu, i u privatnom životu! Neko vam se divi i neće se ustručavati da vam to kaže. Imate obožavaoca već izvesno vreme, ali on ove nedelje prestaje da bude “tajni”! Da li ste spremni za novu ljubavnu avanturu, ili još uvek skrivate emocije prema nekoj osobi iz prošlosti? Dajte iskren odgovor na ovo pitanje i znaćete šta vam je činiti. Pripazite se glavobolje od stresa. Najsrećniji dani biće vam sreda i petak.

Ribe

Ove nedelje bićete ključni “igrač” u rešenju nekog problema u vašoj okolini. Moguće je da ćete baš vi uspeti da pomirite zavađene ljude na poslu, ili okončate neki nesporazum između svojih prijatelja. Svima će biti lakše, a vi ćete biti srećni jer duboko u sebi volite kada vas hvale i dive vam se. U ljubavi, vaša energija je usmerena na pogrešnu osobu, neka sve ostane samo na simpatijama. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

Izvor: mondo.rs