Nedeljni horoskop za period od 2. do 8. maja: Bik gubi novac, Jarcu stižu prijatna iznenađenja

|

Ovan

Finansije će biti u fokusu tokom ove nedelje. Tražiće dodatne načine zarade. Mogli biste da počnete da realizujete ideje koje odavno imate, ali niste imali hrabrosti da ih ostvarite. Trudite se da održite pozitivan stav, uz pomoć njega prizvaćete dobre stvari u svoj život i to vrlo brzo. Povoljan dan je četvrtak, nepovoljan je subota.

Bik

U ovoj nedelji postoji opasnost od gubitka novca – budite posebno oprezni u materijalnim stvarima. U poslovnom smislu, bićete prijateljski raspoloženi i otvoreni za razgovor. To će vam doneti uspešne pregovore i nove poslove ili saradnje. Ipak, ne zaboravite na odmor- planirajte putovanje, doneće vam mnogo pozitivne energije. Povoljan dan je utorak, nepovoljan je četvrtak.

Blizanci

Biće mnogo obaveza u toku nedelje, tako da ćete u nekom trenutku sigurno osetiti preopterećenje, a mogući su i sukobi na poslu. Pazite, mogu pokušati da vas zavedu i prevare. Ne bi bilo na odmet da se pozabavite svojom budućnošću i da isplanirate naredne korake. Povoljan dan je sreda, nepovoljan je utorak.

Rak

Tokom ove nedelje čeka vas dosta teških odluka, a situaciju će dodatno otežati gužva, brige i poteškoće. Razmislite o ulaganjima u dugoročne projekte a u tome će vam pomoći upoznavanje novih saradnika. Za vikend možete očekivati i manje lične i porodične probleme. Povoljan dan je sreda, nepovoljan petak.

Lav

Obim posla svedite na neophodno i napravite pauzu. Čeka vas važna stvar kojoj morate da se posvetite, koja zahteva dosta koncentracije, ali i brzine. Kako ne bi došlo do sukoba sa najbližim okruženjem, nemojte svima da pričate svoje planove i želje. Povoljan dan je četvrtak, nepovoljan je ponedeljak.

Devica

Tokom ove nedelje potrudite se da ne brinete previše o trenutnim dešavanjima, a još manje o onima koji će se potencijalno desiti. Pustite stvari da idu svojim tempom. Za vikend zaboravite na sve probleme, oterajte tužne misli i uradite nešto lepo za sebe. Povoljan dan je petak, nepovoljan je utorak.

Vaga

Pred vama je veoma uspešan period za realizaciju ideja i sprovođenje planova. Biće potrebno da se malo nametnete drugima i pokažete koliko vredite, možda čak i da ste nezamenljivi, ali po cenu da budete previše ponosni i arogantni. Povoljan dan je petak, nepovoljan je sreda.

Škorpija

Ove nedelje moraćete da donosite odgovorne odluke, ali prvo morate o svemu dobro i temeljno da razmislite. Vreme je da i da napravite neke promene u svom životu, da ono što vam ne odgovara zamenite nečim boljim. Za vikend može doći do trzavca sa okolinom pa će situacija zahtevati od vas uzdržanost i razboritost. Povoljan dan je utorak, nepovoljan je subota.

Strelac

Tokom ove nedelje odlično ćete se slagati sa svojim nadređenima, u vašem međusobnom odnosu vladaće harmonija. Poželećete da budete ispred svih, da dobijete bolje mesto, ali trenutno nije povoljan trenutak. Budite strpljvi, vaše vreme dolazi. Povoljan dan je sreda, nepovoljan dan je ponedeljak.

Jarac

Na poslu može doći do neočekivanog preokreta koji će umesto loših, doneti prijatna iznenađenja. Period pred vama je turbulentan, možete biti impuslivni, ali uz malo takta, sve će ispasti sasvim dobro. Moguće je da ćete za vikend morati da se bavite organizovanjem drugih. Povoljan dan je petak, nepovoljan je četvrtak.

Vodolija

U narednom periodu prionite na posao i rešite sve nedovršene poslove. Potrudite se da svojim izjavama i postupcima ne izazivate nezadovoljstvo kod drugih. Držite se po strani, posebno u stvarima koje vas se ne tiču direktno. Tokom ove nedelje ne započinjite ništa novo. Povoljan dan je petak, nepovoljan je sreda.

Riba

Pred vama će se otvoriti veliki profesionalni i kreativni izgledi, samo nemojte da idete u krajnosti i preforsirate se pa da od svega ne uradite ništa. Potrebno je da osvestite svoje emocije i naučite da ih kontrolišete. Povoljan dan je ponedeljak, nepovoljan dan je četvrtak.

Izvor: sensa.mondo.rs