Nedeljni horoskop od 31. oktobra do 6. novembra: Bikovi, poslušajte mišljenje kolega – Rakovi, ne sedite skrštenih ruku

|

Ovan

Ukoliko ne obuzdate emocije situacija može izmaći kontroli. Od vas se puno očekuje na poslu. Prenaglašen temperament vas može nagnati i da naprečac prekinete vezu. U toku nedelje biće problema sa partnerom. Čuvajte se sportskih povreda. Najbolji dani biće vam ponedeljak i utorak.

Bik

Poslušajte mišljenje kolega, pa čak i onih za koje verujete da vam nisu naklonjeni. Lakše ćete savladati prepreke. Mogući su problemi i u ljubavi. Ne pogoršavajte postojeće nesuglasice. Zvezde hoće da vas podstaknu da preispitate svoje ponašanje. Neće vam pomoći ako pokušate da pobegnete od problema. Čuvajte se prehlade. Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

Blizanci

Radne obaveze trenutno predstavljaju vam težak teret. Ne talasajte. Sve će biti u redu na kraju, samo budite smireni. Stari porodični problemi ponovo iskrsavaju, reć je o papirologiji vezano za stan, neophodno je da se pozabavite njima. Ako ste od nedavno u vezi, bolje bi bilo da napravite pauzu, jer nećete imati priliku da partneru posvetite pažnju. Moguće je pogoršanje hroničnih bolesti, posebno ako imate problema sa bubrezima. Najbolji dani biće vam ponedeljak i utorak.

Rak

Potražite kreativna rešenja za probleme na poslu i uspeh neće izostati. Treba vam ljubav, briga i razumevanje. Ovo je dobro vreme za ljubav i pokušajte da ga iskoristite da ojačate postojeću vezu ili da nađete novog partnera. Najvažnije je da ne sedite skrštenih ruku. Čuvajte srce, emocije su vam prenaglašene. Najbolji dani biće vam četvrtak i petak.

Lav

Ovo nije najbolje vreme za posao. Odložite donošenje važnih odluka i potpisivanje ugovora. Prvih deset dana novembra neće vam pružiti priliku da pokažete svoje kreativne sposobnosti. Lavovi će morati da posvete vreme domu i porodici. Ove nedelje je ljubav u drugom planu, umorni ste od svega. Stomak vam je preosetljiv, ne prejedajte se. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

Devica

Poslovna putovanja, selidbe, kreiranje projekata i pregovori će ove nedelje biti u prvom planu i na svim poljima ćete biti uspešni. Ova nedelja je povoljna za traženje ozbiljnog partnera sa kojim biste mogi da imate budućnost, a ne samo prolaznu vezu. Ne žurite sa ishitrenim odlukama. Mlaka osećanja koja gajite prema novoj osobi u svom životu imaju sve šanse da se razviju u duboke emocije. Izbegavajte mesta sa velikim brojem ljudi, moguće su prehlade. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

Vaga

Ova nedelja je povoljna da postaviti temelje za razradu finansijskih planova i postavljanje temelja za poslove koji će vam doneti dobru zaradu. Imaćete priliku da rešite sva svoja imovinska pitanja. Ovo je vreme velikih kupovina, ulaganja u dom. Odlična nedelja da ojačate ljubavne odnose i podignete ih na viši nivo. Potrebna vam je samodisciplina u pogledu ishrane. Mogući su problemi u digestivnom sistemu. Najbolji dani biće utorak i četvrtak.

Škorpija

Vaša inicijativa na poslu neće proći neprimećeno, nadređeni će vas poslušati i usvojiti vaše sugestije. Na ljubavnom planu vas očekuje nova faza u životu. Ovo je idealno vreme da se zabavljate, uspostavite nove kontakte i razvijete postojeće veze. U ljubavi sve zavisi od vaše odluke i vaše inicijative. Suprotni pol privlačite kao magnet. Budite aktivni i otv0reni. Moguće su glavobolje. Najbolji dani biće sreda i petak.

Strelac

Ova sedmica dobra za završetak ranije započetih predmeta i projekata, ali ne i za pokretanje novih. Trenutno ste u oblacima, mnogo se vraćate u prošlost i gubite kontakt sa stvarnošću. Pokušajte da shvatite greške koje ste napravili, analizirajte šta se dešava i pronađite način da razvijete odnos koji odgovara vama i vašem partneru. Ne komplikujte sadašnju situaciju. Mogući poremećaji sna. Najbolji dani biće petak i nedelja.

Jarac

Vreme je za kreativne ideje na kojima već neko vreme radite stavite “u pogon” i sprovedete planove. Ako se u vezi osećate sputano, odmorite se jedno od drugog na neko vreme. Oslobodite se besmislenih obaveza koje su vas iscrpile, napravite nove planove, upoznate nove ljude i potencijalne buduće partnere. Ako je vaš posao povezan sa radom za računarom – ne zaboravite na gimnastiku za oči, kako biste izbegli pogoršanje vida. Najbolji dani biće sreda i četvrtak.

Vodolija

Pred vama je naporna nedelja koja će od vas zahtevati da budete fokusirani i efikasni. Sve vi to možete, samo budite skoncentrisani i ne dozvolite da vas tračevi ometaju. Dobićete kritike koje će uticati na vaše samopouzdanje i na odnose sa suprotnim polom. Moguće su ozbiljne svađe zbog podela poslova u vezi na muške i ženske. Morate da budete mudriji da ne biste izgubili ono što imate. Čuvajte se padova i povreda. Najbolji dani biće subota i nedelja.

Ribe

Trebalo bi da posvetite vreme na razradu plana kako da proširite uticaj i sklopite ugovore sa stranim partnerima. Ako ste sami, nedelja je dobra za stvaranje dugoročnih veza. Bićete sjajno raspoloženi i ako sretnete osobu koja vas zanima, napravite prvi korak. Nađite vremena za boravak u prirodi, prijaće vam. Pazite da ne opteretite jetru. Najbolji dani biće utorak i petak.

Izvor: mondo.rs