Nakon svih skandala Marko Bulat se pomirio sa ženom: Napokon je sve priznao – “Čovek je ništa bez ljubavi” (FOTO)

|

Cela estrada bila je iznenađena kada je pevač Marko Bulat prijavio policiji suprugu za nemire u porodici koje je izazvala.

Svi su tada mislili da je tada bio kraj njihove velike ljubavi, ali došlo je do obrta. Par je rešio da stavi tačku na nesuglasice i ponovo započne zajednički život. Marko se pojavio na snimanju jedne novogodišnje emisije ruku pod ruku sa suprugom Marijom.

Ovog puta uslikani su zajedno na promocji dueta pevača Slavena Đukanovića i Eda Abdovića. Naime, njih dvojica promovisala su pesmu “Tužni pjesnik” u jednoj provincijskoj kafani u kojoj se pojavio i Marko Bulat sa suprugom Marijom.

Oni su pozirali nasmejani, pa možemo zaključiti da su se definitivno pomirili, o čemu je pevač nedavno govorio za Kurir:

– Ovo su najlepše godine mog života dok gledam kako mi deca rastu, zaista uživam u roditeljstvu i ne bih ovo vreme menjao ni za šta na svetu. U odličnim sam odnosima sa suprugom, bogu hvala sve je dobro.

Kada su ga pitali da li je povukao tužbu protiv nje, Marko je dao odgovor pesmom.

– Učini bar jedan pogrešan korak da lakše odem od tebe. Njoj pevam druge pesme, jer ljubav mora da pobedi, kako ne razumete ljudi, bez ljubavi nema ni života a ni napretka, nema ništa. Ako je čovek bez ljubavi on je ništa, tako da mislim da sam dao odgovor – rekao je on.

Podsetimo, pevač je svojevremeno pričao da ga je Marija grebala i davila.

– Do svađe je došlo jer nisam legao pored Marije da je uspavam, jer je bila u bolovima, a ja je nisam smirio i pružio joj utehu. Verovatno je iz muke uradila to, zato što mi je verovatno u afektu rekla svašta, pa sam je prijavio, tu sam sve vreme. Ona je bila deo mnogih afera, jesam prijavio nasilje u porodici.

Inače, ono što je malo poznato javnosti, jeste to da je ovaj popularni pevač veliki fan kultne franšize “Star Wars” (Ratovi zvezda).

Izvor: kurir.rs