Najmlađa ćerka Mirke i Vujadina slavi prvi rođendan – Fudbaler objavom raznežio sve: “Tatina princeza”

|

Na današnji dan, pre godinu dana, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić po četvrti put su postali roditelji. Posle Andreja, Adrijane i Mihajla, na svet je došla još jedna ćerka, koja je dobila ime Anika.

Bez obzira što Vujadin nije davao izjave povodom prinove u porodici, po objavama na njegovim društvenim mrežama može se zaključiti da je očaran ćerkom, čije fotografije je počeo da objavljuje od trenutka kada je stigla u njihov dom.

Godinu dana brzo je prošlo, a Anika je izrasla u preslatku devojčicu anđeoskog lica. Svoj prvi rođendan proslaviće u Beogradu. Pošto se Vujadin oprostio od aktivnog igranja i prihvatio trenerski angažman u Crvenoj zvezdi, u narednom periodu porodica će biti u rodnom gradu.

Anika je rođena na Kipru, gde je Vujadin u to vreme nastupao za FK Apoel iz Nikozije, a njena mama Mirka tada je otkrila detalje porođaja.

“Nisam bila u panici i strahu, verovala sam da će sve biti u redu, kao što je i bilo. Vujadin je bio na treningu kada sam pozvala klub da ga obaveste da kreće porođaj. On je brzo odreagovao, došao je kući i odvezao me do porodilišta. Za 20 minuta sam se porodila, duže je trajala vožnja do bolnice nego sam porođaj”, ispričala je glumica, koja je samo deset dana nakon porođaja zaigrala kolo na proslavi povodom Anikinog rođenja.

Izvor: hellomagazin.rs